Renault Group white logo Alpine logo white Renault cars logo white Dacia logo white Alliance cars logo white

Renault Design Masterclass Laurens van den Acker over toekomstige mobiliteit- livestream vanaf Dutch Design Week

Persbericht

SCHIPHOL-RIJK – Laurens van den Acker, Senior Vice President Corporate Design bij Groupe Renault, geeft in het kader van Dutch Design Week op vrijdag 19 oktober 2018 een besloten Renault Design Masterclass over zijn visie op toekomstige mobiliteit. De masterclass is te volgen via een livestream die tussen 11.00 en 12.00 uur uitgezonden wordt via renault.nl/live en de Renault Nederland-kanalen op YouTube en Facebook.

De visie van Renault is dat de toekomst van mobiliteit elektrisch, verbonden, autonoom en – in toenemende mate – gedeeld zal zijn. Groupe Renault heeft in 2018 hiervoor een trilogie conceptcars gepresenteerd met ieder een afzonderlijke invulling:

  • EZ-GO: gedeelde mobiliteit in de stad op dagelijkse basis
  • EZ-PRO: last mile delivery in de stad
  • EZ-ULTIMO: premium mobiliteitservaring

Laurens van den Acker geeft op 19 oktober 2018 in een Renault Design Masterclass zijn visie op toekomstige mobiliteit

Laurens van den Acker zal tijdens de Masterclass inhaken op de rol van deze conceptauto’s in toekomstige slimme steden. De Masterclass geeft aanvang voor de start van Dutch Design Week van 20 t/m 28 oktober en wordt live uitgezonden vanuit het Renault SYMBIOZ-huis. Het ecosysteem SYMBIOZ bestaande uit huis en auto is tijdens Dutch Design Week dagelijks voor publiek toegankelijk van 11.00 tot 18.00 uur.

#Renaultdesign #DutchDesignWeek

over Renault Group