Renault Group white logo Alpine logo white Renault cars logo white Dacia logo white Alliance cars logo white

Renault en Dacia op Autosalon van Genève

CLIO   TWINGO

SCHIPHOL-RIJK – Renault en Dacia kijken ernaar uit u om kennis te laten maken met de nieuwste producten.

Groupe Renault sign

Wij nodigen u uit op dinsdag 5 maart om 8:15 uur op de Renault stand (hal 4) de persconferentie is live te volgen via (www.group.renault.com).
Managers van Groupe Renault zijn beschikbaar voor interviews.
Neem contact op met de PR-afdeling om een interview aan te vragen.

De nieuwe Renault Clio
Renault presenteert de vijfde generatie Clio. Een icoon waarvan sinds de introductie in 1990 al meer dan 15 miljoen exemplaren verkocht zijn. De Clio is sinds 2013 marktleider in het B-segment.

De nieuwe Clio is ontworpen volgens het ‘Evolution & Revolution’-principe, waarbij het exterieur een volwassen evolutie is van de vierde generatie. Het design is dynamischer dankzij strakkere lijnen en een zelfverzekerde voorzijde. Het interieur is daarentegen compleet nieuw. De binnenzijde is geïnspireerd op die uit hogere segmenten, wat terug te zien is in de kwaliteit en technische innovaties.

De nieuwe Clio wordt het eerste model van Renault dat aangeboden wordt met de zelfontwikkelde E-tech hybride-aandrijflijn. Dankzij het ruime aanbod aan rijassistentiesystemen leidt de Renault Clio de autonome revolutie in het B-segment.

De nieuwe Renault Twingo
De nieuwe Renault Twingo is verfijnder en moderner, terwijl die zijn plezierige karakter behoudt. Met diverse personalisatieopties zijn zowel binnen- als de buitenzijde volledig naar eigen smaak aan te passen. De nieuwe Twingo is ook uitgerust met de nieuwste connectiviteitstechnologie, waaronder het nieuwe Renault Easy-Link-systeem.

De nieuwe Dacia Série Limitée Tech Road
Na een verkooprecord in 2018 zet Dacia het succes voort met de nieuwe Série Limitée Tech Road. Deze gelimiteerde uitvoering van de Duster, Sandero, Lodgy, Logan MCV en Dokker. Deze aantrekkelijke uitvoering vervangt de succesvolle Stepway en wordt gekenmerkt door rode details in het in- en exterieur, een rijke standaarduitrusting en onderscheidende designwielen. De Série Limitée Tech Road is verkrijgbaar in twee nieuwe carrosseriekleuren: Rouge Fusion en Gris Highland.

downloads

over Renault Group