Renault Group white logo Alpine logo white Renault cars logo white Dacia logo white Alliance cars logo white

Renault toont eerste model Type A uit 1898 en de allernieuwste Twingo

Renault in hoofdrol op Concours d’élégance Paleis Het Loo

Persbericht

SCHIPHOL-RIJK – De historie van Renault komt tot leven op het komende Concours d’élégance Paleis Het Loo. De fraaiste en meest toonaangevende modellen van het Franse merk geven Nederlands grootste klassiekerevenement dit jaar extra kleur.

De elfde editie van het Concours d’élégance Paleis Het Loo in Apeldoorn vindt plaats op 21 en 22 juni 2014. Renault Nederland is één van de hoofdsponsors en dus wordt flink uitgepakt om de rijke geschiedenis van het merk te belichten. Mede dankzij inbreng van de diverse Renault-clubs wordt er een selectie samengesteld van de bijzonderste modellen van het Franse merk: van de eerste Renault Type A uit 1898 tot aan de Initiale Paris concept car en de nieuwste Renault Twingo. Die beleefde onlangs zijn wereldpremière op de Autosalon van Genève.

De Renaults schitteren op een deel van het terrein voor Paleis Het Loo. Verder nemen een aantal zeer bijzondere historische Renaults, die allemaal particulier bezit zijn, deel aan het Internationale Concours. Ook maken diverse modellen deel uit van het Nationale Concours.

Het Concours d’élégance Paleis Het Loo is op zaterdag 21 juni en op zondag 22 juni van 10.00 tot 18.00 uur open voor publiek.

Meer informatie over het Concours d’élégance Paleis Het Loo is te vinden op www.concourselegance.com.

over Renault Group