Renault Group white logo Alpine logo white Renault cars logo white Dacia logo white Alliance cars logo white

Expositie van zeventig bijzondere Renault klassiekers

Renault in startblokken voor Concours d’élégance

Persbericht

De bijzonder rijke historie van Renault wordt op fraaie wijze geëxposeerd op het Concours d’élégance Paleis Het Loo. Tijdens het grootste klassiekerevenement van Nederland, dat op 21 en 22 juni 2014 in Apeldoorn wordt gehouden, is Renault prominent aanwezig met circa zeventig bijzondere exemplaren van de verschillende Alpine en Renault Clubs.

Bijzondere exemplaren
Het klassieke gezelschap wordt gevormd door bijzondere en zeldzame Renaults, onder meer de vooroorlogse Type DP Mühlbacher Town Car, de NN2, de Vivaquatre en de Celtaquatre. Een opvallende aanwezige is de knalgele Renault 4 van de Wegenwacht, die samen met prachtige exemplaren van de Renault Frégate, Floride, Caravelle en Dauphine flink wat aandacht zal trekken. Ook in onberispelijke staat verkerende Renaults R8, R16, R17 en diverse Alpine-modellen van weleer zijn een bezoekje aan het Concours d’élégance Paleis Het Loo meer dan waard.

Op het terrein is teven de stichting SAeRIN (Stichting Alpine en Renault Initiatieven Nederland) aanwezig, waar men terecht kan voor vragen over alle bestaande Alpine en Renault Clubs in Nederland.

Ga naar www.concourselegance.com en bestel entreekaarten met tien euro korting.

over Renault Group