Renault Group white logo Alpine logo white Renault cars logo white Dacia logo white Alliance cars logo white

Renault introduceert Captur Xmod

CAPTUR   Personenauto's

SCHIPHOL-RIJK - Renault introduceert de Xmod uitvoering voor de populaire Captur crossover. Met de vakantie in het vooruitzicht had de crossover met Extended Grip niet op een beter moment kunnen komen. Er is keuze uit drie efficiënte motoren en vooral de voor de Captur nieuwe Energy dCi 110 turbodiesel is met zijn extra hoge koppel en lage verbruik uitermate geschikt om er deze zomer met de caravan op uit te trekken. Het extra avontuurlijke design van de Renault Captur Xmod geeft daarbij een gevoel van vrijheid dat een geslaagde vakantie zo typeert. De prijzen beginnen bij € 21.990-, voor de Captur Xmod ENERGY TCe 90 S&S.

AANGENAAM LAAG BRANDSTOFVERBRUIK
Het maximumkoppel van de Renault Captur Xmod dCi 110 met STOP & START systeem bedraagt 260 Nm dat al beschikbaar is vanaf 1.750 tpm. Het vermogen is 110 pk (81 kW). Dit zijn waarden die de Captur een levendig karakter geven – met een topsnelheid van 182 km/uur – terwijl het brandstofverbruik aangenaam laag blijft, namelijk 3,9 l/100 km. De CO2-uitstoot bedraagt 101 gr/km voor de Captur Xmod en 98 gr/km voor de andere uitrustingsniveaus. Een handmatig te bedienen 6-versnellingsbak is standaard.

STANDAARD MET EXTENDED GRIP
De Renault Captur Xmod is te herkennen aan zijn two-tone kleurstelling, beschermplaten onder de voor- en achterbumper en 17-inch lichtmetalen wielen. All Wheater-banden en Extended Grip onderstrepen zijn avontuurlijke karakter. Dit geavanceerde systeem biedt drie standen: Normale Weg, Onverharde Weg en Expert. Dankzij de uitgekiende aansturing van het koppel naar de wielen, is de grip in alle situaties optimaal, ook in de winter bij sneeuw en ijzel.

ZEER COMPLETE UITRUSTING
Het Pack Look interieur Rouge van de Renault Captur Xmod is extra stijlvol in combinatie met de standaard lederen bekleding. De uitrusting is zeer compleet met onder meer een achteruitrijcamera, parkeersensoren achter en buitenspiegels die elektrisch inklapbaar zijn. Ook verwarmbare voorstoelen en het multimedia- en navigatiesysteem R-Link met touchscreen zijn standaard. Het voordeel op de standaarduitrusting bedraagt € 1.100,-.

2 EFFICIËNTE TURBOBENZINEMOTOREN
Renault levert de nieuwe Captur Xmod behalve als dCi 110 eveneens met de keuze uit twee efficiënte turbobenzinemotoren, de ENERGY TCe 90 S&S met 90 pk (66 kW) (vanaf € 21.990,-) en de TCe 120 met 120 pk (88 kW) en standaard automatische EDC-versnellingsbak (vanaf € 25.190,-). De prijzen van de Captur Xmod dCi 110 beginnen bij € 25.990,-.

over Renault Group