Renault Group white logo Alpine logo white Renault cars logo white Dacia logo white Alliance cars logo white

Renault Kangoo Express Générique pro: veel voor weinig

SCHIPHOL-RIJK - Renault heeft een aantrekkelijk aanbod voor zzp’ers en mkb-bedrijven die op zoek zijn naar een compacte bedrijfsauto met een royale laadruimte: de nieuwe Renault Kangoo Express Générique Pro. Deze heeft niet alleen een extra rijke uitrusting, maar ook een extra gunstige prijs vanaf € 10.990,- exclusief BTW en BPM.

Standaard met Hill Start Assist

De Renault Kangoo Express Générique Pro is gebaseerd op het uitrustingsniveau Express. Hij is standaard uitgerust met onder meer centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, Electronic Stability Control (ESC) met Hill-Start Assist en Extended Grip Control. Hij heeft ook airconditioning mét pollenfilter, cruise control met snelheidsbegrenzer en parkeersensoren achter.

Praktische luxe

De  Générique Pro  is verder standaard uitgerust met elektrisch bedienbare ramen (met sneltoets aan de bestuurderskant), elektrisch verstelbare en verwarmbare buitenspiegels, R-Plug & Radio met Bluetooth en AUX-ingang en een boardcomputer. Bovendien is het riante laadvolume van 3,0 m3 ook bereikbaar via de schuifdeur aan de rechterzijde.

Efficiënt en pittig

De Renault Kangoo Express Générique Pro is voorzien van de efficiënte en pittige dCi turbodieselmotor met een vermogen van 55 kW (75 pk).
Deze aantrekkelijk bedrijfswagen is per direct leverbaar vanaf € 10.990 exclusief BTW en BPM.

Tags Kangoo

over Renault Group