Renault Group white logo Alpine logo white Renault cars logo white Dacia logo white Alliance cars logo white

Renault Kangoo Z.E. lokaal omgebouwd als pick-up

KANGOO Z.E.

SCHIPHOL-RIJK – De volledig elektrische Renault Kangoo Z.E. is nu ook beschikbaar in Nederland als pick-up met een grote open laadbak. Deze versie is bij uitstek geschikt voor hoveniers, gemeenten, reinigingsdiensten en andere bedrijven die waarde hechten aan duurzame mobiliteit in stedelijk gebied.

De pick-up is gebaseerd op de Renault Kangoo Z.E. Maxi en wordt omgebouwd door gecertificeerd Agrément Carrossier Veth Automotive. Er zijn vier typen beschikbaar. De basisversie heeft geen opbouw, vaste zijwanden en een achterklep. Er is ook een opbouwvariant met een platte laadbak en openklapbare aluminium zijwanden. Bij de derde variant kan dezelfde laadbak ook kippen. De vierde variant heeft een kiepbare veegvuilopbouw van lichtgewicht kunststof.

“Deze versie is bij uitstek geschikt voor hoveniers, gemeenten, reinigingsdiensten en andere bedrijven die waarde hechten aan duurzame mobiliteit in stedelijk gebied”

De Renault Kangoo Z.E. wordt aangedreven door een elektromotor van 44 kW (60 pk) die gevoed wordt door een 33 kWh batterij. Dankzij de 7 kW/32A AC-lader is de batterij via een 7,4 kW oplaadpunt in circa zes uur op te laden. In een uur, bijvoorbeeld tijdens de lunchpauze, kan een rijbereik van circa 35 kilometer worden bijgeladen.

De prijzen van de Renault Kangoo Z.E. pick-up beginnen bij € € 33.584,- exclusief BTW en op basis van batterijkoop. Allerlei handige zaken zoals palenrekken, gereedschapskisten, optische signalering en laadbakcoating zijn optioneel beschikbaar. Tevens zijn voor de Kangoo Z.E. in Nederland aantrekkelijke subsidieregelingen van toepassing, zoals de MIA, VAMIL en eventuele lokale subsidies voor de aanschaf van een elektrische bedrijfswagen.

Voor meer informatie over de mogelijkheden, neem contact op met een van Renault PRO+ centers of bekijk het bedrijfswagen aanbod van Renault op : https://www.renault.nl/modellen/bedrijfswagens.html

over Renault Group