Renault Group white logo Alpine logo white Renault cars logo white Dacia logo white Alliance cars logo white

Nieuw loyaliteitsprogramma biedt extra services

Renault lanceert online klantenplatform My Renault

Persbericht

SCHIPHOL-RIJK – Renault Nederland introduceert vandaag My Renault, een nieuw loyaliteitsprogramma met een online klantenportal dat via Renault.nl toegankelijk is. My Renault-leden profiteren niet alleen van vele extra services, maar hebben via het platform ook toegang tot exclusieve informatie en diensten. My Renault is de opvolger van het succesvolle loyaliteitsprogramma Renault Privilège, dat sinds 2008 maar liefst 113.000 leden aan zich wist te binden. Met de introductie van My Renault biedt Renault zijn leden nu ook een online platform met een eigen account. Dit platform is gratis toegankelijk via een speciale button op de homepage van Renault.nl.

Follow my Car
Via het My Renault-platform hebben leden toegang tot allerlei informatie over hun auto. Ze kunnen bijvoorbeeld online hun gepersonaliseerde onderhoudsschema inzien, hun gegevens up-to-date houden, profiteren van exclusieve aanbiedingen, wallpapers downloaden, extra dealerservices kopen en via i-Deal betalen. Uniek in Nederland is ook Follow my Car, waarmee leden als ze een nieuwe auto bestellen het hele proces online kunnen volgen – van bestelling tot aflevering. In de zomer volgt bovendien een My Renault-app waarmee Renault Z.E.-rijders bijvoorbeeld in realtime de batterijstatus van hun elektrisch aangedreven auto kunnen controleren. Zo hebben leden altijd en overal toegang tot hun gegevens en de services van Renault.

My Renault+
Naast het kosteloze My Renault, waarmee leden profiteren van onder meer gratis Renault Route Service, 15% korting bij Renault Erkend Schadeherstel en exclusieve aanbiedingen, is er ook het betaalde My Renault+ loyaliteitsprogramma. Hieronder vallen – bovenop de voordelen van My Renault – een gratis APK, zomer- en wintercheck, ruit- en bandreparatie, lampen vervangen en vloeistoffen bijvullen. Deze extra services vertegenwoordigen een waarde van maar liefst 140 euro, maar My Renault+ leden betalen slechts 39,95 euro per jaar!

Met My Renault en My Renault+ spelen Renault Nederland en zijn dealers nóg beter in op de behoeften van klanten. Lid worden van My Renault is mogelijk via de Renault-dealer of via Renault.nl.

Tags Campagne

over Renault Group