Renault Group white logo Alpine logo white Renault cars logo white Dacia logo white Alliance cars logo white

Renault levert 500ste bestelauto aan DHL

Bedrijfswagens   TRAFIC

SCHIPHOL-RIJK – Renault Nederland heeft afgelopen woensdag de vijfhonderdste woonwijkvriendelijke bestelauto geleverd aan DHL Parcel. Tijdens de feestelijke bijeenkomst op het hoofdkantoor van Renault Nederland in Schiphol-Rijk overhandigde Jean-Paul Renaux, General Manager Renault Benelux, de sleutels van de gele Renault Kangoo aan Wouter van Benten, CEO DHL Parcel Benelux.

“Wij zijn zeer verheugd met de overhandiging van de vijfhonderdste bestelauto aan DHL Parcel. Dat zo’n toonaangevende organisatie vertrouwt op Renault als vaste mobiliteitspartner is opnieuw het bewijs van onze stevige positie en sterke reputatie in het segment van lichte bedrijfswagens”, aldus Jean-Paul Renaux.

DHL Parcel zet de toon op het gebied van pakketvervoer in de sterk groeiende e-commerce in de Benelux, zowel in de zakelijke als in de consumentenmarkt. DHL Parcel is de vaste vervoerspartner van veel bekende webshops en heeft met zijn vloot compacte bestelauto’s de optimale configuratie voor de bezorging van pakketten in woonwijken, waar andere vervoerders doorgaans met grotere bestelwagens rijden. De aanschaf van de vijfhonderd woonwijkvriendelijke Renault modellen maakt deel uit van een omvangrijk investeringstraject om het netwerk van DHL te optimaliseren. Naast auto’s investeert de pakketbezorger ook in gebouwen, IT en andere innovatieve bezorgopties.

De vloot Renault bestelwagens van DHL Parcel bestaat uit honderd Trafic– en vierhonderd Kangoo-modellen.

Bekijk hier de video slim ondernemen met DHL

Fotobijschrift: Links Wouter van Benten, CEO DHL Parcel Benelux en rechts Jean-Paul Renaux, General Manager Renault Benelux.

over Renault Group