Renault Group white logo Alpine logo white Renault cars logo white Dacia logo white Alliance cars logo white

Renault maakt prijzen Kadjar bekend

KADJAR   Personenauto's

SCHIPHOL-RIJK – Renault geeft de prijzen van de Kadjar vrij. De nieuwe crossover in het C-segment is leverbaar vanaf € 24.790,-. Voor dit bedrag levert Renault de Kadjar Energy TCe 130 Life. De prijzen van de dieselversies beginnen bij € 29.790,- voor de Kadjar Energy dCi 110 in de uitvoering Zen. Deze motor wordt geleverd met een handgeschakelde zesversnellingsbak of met een automatische EDC-zesversnellingsbak met dubbele koppeling. Alle Energy dCi 110 uitvoeringen dragen het energielabel B en vallen bovendien in de zakelijk interessante bijtellingscategorie van 20%. De nieuwe Renault Kadjar staat eind juni in de showroom van de Renault dealer.

Drie Motoren
Naast de Energy TCe 130 en de Energy dCi 110 motoren wordt de nieuwe Renault Kadjar leverbaar met de Energy dCi 130 motor met een vermogen van 130 pk (96 kW). Deze uitvoering is leverbaar met de keuze uit voorwiel- en vierwielaandrijving. De Energy dCi 130 met 4×2 aandrijving in de Intens uitvoering is leverbaar vanaf € 34.290,-. De versie met 4×4 aandrijving is alleen leverbaar in de meest luxueuze Bose® uitvoering vanaf € 39.390,-.

Vier uitrustingsniveaus
De standaarduitrusting van de Renault Kadjar is zeer compleet. De Life uitvoering heeft als belangrijkste standaarduitrusting onder andere: zes airbags, cruise control, elektrische handrem,  handbediende airconditioning, LED-dagrijverlichting, LED-achterlichten en een R-Plug & Radio+ multimediasysteem met USB- en 3,5 mm Jack-aansluiting en Bluetooth® handsfree telefoonbediening en audiostreaming.

Het uitrustingsniveau Zen biedt extra’s als een elektronisch geregelde airconditioning met twee klimaatzones en een luchtkwaliteitsensor, de Renault Handsfree Card en een regen- en lichtsensor. Bovendien rust Renault deze versie standaard uit met 17” lichtmetalen wielen en mistlampen vóór met omlijsting in chroomkleur.

De Renault Kadjar Intens is standaard uitgerust met onder andere actieve veiligheidssystemen waaronder Lane Departure Warning, een grootlichtassistent en Traffic sign recognition, parkeersensoren vóór en achter, het Renault R-Link 2 multimedia- en navigatiesysteem met 7” touchscreen, kaart Europa en Driving eco2. Dit laatste systeem analyseert de rijstijl en geeft tips voor  een  zo  laag  mogelijk  brandstofverbruik.  Het  voordeel  op  de  Kadjar  Intens  bedraagt € 1.035,-.

De Renault Kadjar Bose® is uiteraard voorzien van een premium audiosysteem van Bose®. Qua uiterlijk is deze uitvoering te herkennen aan onder andere de LED PURE VISION koplampen en de 19” lichtmetalen wielen ‘Egeus’,

Speciaal introductieaanbod
Voor zowel de Kadjar Intens als de Kadjar Bose® geldt een speciaal introductieaanbod, het Pack Easy Park Assist. Dit bestaat uit parkeersensoren vóór, zij én achter met achteruitrijcamera en een optische en sonische weergave, Easy Park Assist (een automatisch inparkeersysteem) en Blind Spot Warning. Het voordeel bedraagt € 300,-.

over Renault Group