Renault Group white logo Alpine logo white Renault cars logo white Dacia logo white Alliance cars logo white

Renault Mégane Estate GT 220: sportieve Série Limitée voor dagelijks gebruik

“De Mégane GT 220 laat zien dat een auto zowel functioneel als sportief kan zijn, vertelt Jean-Maxime Boulanger, Productmanager Renault Sport. Deze auto heeft alle functionaliteiten die je in het dagelijkse leven nodig hebt en is geweldig om in te rijden.”

220 pk: power voor iedere dag

De motor is een afgeleide van de krachtige 2.0 l turbo van de Mégane R.S. Hij draait efficiënt, reageert snel en ontwikkelt een vermogen van 220 pk, een maximaal koppel van 340 Nm en profiteert bovendien van het stop & start systeem.
Hij is sportief, maar tegelijkertijd geschikt voor dagelijks gebruik. Met een verbruik van 7.3 l/100 km en een uitstoot van 169 g CO2/km heeft deze auto een bijzonder gunstige verhouding CO2 uitstoot/vermogen.

Alle voordelen van de GT versies
De GT versie biedt een aantrekkelijk compromis tussen rijplezier en comfort voor iedere dag.

De technische oplossingen bedacht door de ingenieurs van Renault Sport komen in deze versie tot hun volste recht:

  • een chassis ontwikkeld op basis van het Mégane R.S. Sport chassis
  • specifieke voor- en achtertreinen
  • dezelfde high performance banden als die van de Mégane R.S.
  • elektrische stuurbekrachtiging die speciaal voor het GT chassis is afgesteld
  • een remsysteem dat is afgestemd op het sportieve karakter van de versie

Carrosserie en interieur zijn echt ‘Renault Sport’
De Mégane Estate GT 220 heeft een sportieve look met de hoogglans zwarte details: buitenspiegels, diffuser, luchthappers voor en dakdragers. Hij heeft 18 inch wielen type Serdard die exclusief voor deze auto ook in hoogglans zwart zijn uitgevoerd. De série limitée is herkenbaar aan een GT 220 badge en portiergrepen in carrosseriekleur. In de auto wordt de GT-sfeer gecreëerd door een speciale metalen versnellingspookknop die het sportieve karakter van de auto benadrukt. Het exclusieve karakter van de auto is herkenbaar aan het genummerde GT 220 plaatje. De série limitée heeft alle functies die een break als de Renault Mégane Estate moet hebben. Daarnaast is hij geweldig om in te rijden.

De Renault Mégane Estate GT 220 wordt in de fabriek van Palencia gemaakt en zal in 12 landen in de showroom staan, van Europa tot Japan. In Nederland is deze Mégane uitvoering leverbaar vanaf € 33.990,- inclusief BTW en BPM (op basis van januari 2013 BPM regelgeving) en te bestellen vanaf begin december.

over Renault Group