Renault Group white logo Alpine logo white Renault cars logo white Dacia logo white Alliance cars logo white

Renault Nederland opent eerste dealer ter wereld op Facebook

Persbericht

Ter introductie van de nieuwe Renault ZOE opent Renault Nederland de eerste dealer ter wereld op Facebook. In drie eenvoudige stappen kan heel Nederland elektrisch rijden ervaren tijdens de ZOE Experience.

De Renault ZOE is de auto die elektrisch rijden voor iedereen bereikbaar maakt. Om zoveel mogelijk mensen op een laagdrempelige manier in aanraking te laten komen met de Renault ZOE, opent Renault Nederland de eerste dealer ter wereld op Facebook, waar Facebookfans een ZOE Experience kunnen plannen.

Eenvoudig plannen via Facebook
Door middel van drie eenvoudige stappen, waarbij een keuze wordt gemaakt uit de voorkeurslocatie van de dealer, datum en dagdeel, kan elke fan een ZOE Experience plannen. Het gehele proces vindt plaats op de Facebookpagina van Renault Nederland, zonder tussenkomst van een reguliere dealer, en is zowel via desktop, tablet als smartphone bereikbaar.

De ZOE Experience
Er bestaan nog veel vooroordelen over elektrisch rijden. Vooroordelen die veelal weggenomen kunnen worden door elektrisch rijden zelf te ervaren. Door middel van de ZOE Experience krijgt heel Nederland de kans om een dagdeel in de nieuwe Renault ZOE te rijden. Een ZOE Experience is meer dan een proefrit, het is een ervaring, waarbij alle facetten van het elektrisch rijden, zoals bijvoorbeeld het opladen, uitgeprobeerd kunnen worden. Ook wordt er informatie over de fiscale voordelen gegeven.

De nieuwe Renault ZOE
De Renault ZOE beschikt over de nieuwste technologie, maakt geen geluid en rijdt zonder de trillingen van een verbrandingsmotor. Er zitten geavanceerde systemen in om energie mee terug te winnen en daarmee zijn actieradius te vergroten. De maximale actieradius bedraagt 210 kilometer (NEDC norm). In de dagelijkse praktijk komt dat neer op een actieradius tussen de 100 en 150 km, afhankelijk van de weersomstandigheden, de route en de rijstijl. Je kunt bovendien heel snel, eenvoudig en veilig laden. Daarnaast is de Renault ZOE voorzien van ongekende luxe. Navigatie, multimedia, telefonie en zelfs internet. Met het R-Link multimedia- en navigatiesysteem heb je de wereld binnen handbereik. De Renault ZOE is leverbaar vanaf € 20.990.

Video campagne:
http://youtu.be/BS5ws0ZDDDE

Facebookpagina Renault Nederland:
www.facebook.com/renaultnederland

Tags Campagne ZOE
foto's

over Renault Group