Renault Group white logo Alpine logo white Renault cars logo white Dacia logo white Alliance cars logo white

Winnaar in de categorie Automotive

Renault.nl verkozen tot Beste Website van het Jaar 2011

Persbericht

SCHIPHOL-RIJK – Renault.nl is afgelopen donderdag verkozen tot ‘Beste Website van het Jaar 2011’ in de categorie Automotive. Het Nederlandse publiek bezorgde Renault.nl de hoogste gemiddelde score op de punten inhoud, navigatie en ontwerp.

De ‘Website van het Jaar’ is een publieksprijs die jaarlijks in 22 categorieën wordt uitgereikt aan de beste en populairste websites van Nederland. Tijdens de feestelijke uitreiking van de awards, op 10 november in de Beurs van Berlage in Amsterdam, kwam Renault.nl in de categorie Automotive uit de bus als ‘Beste Website van het Jaar 2011.’ Bovendien mag Renault.nl zich nu in hetzelfde rijtje scharen als gerenommeerde winnaars als Google, Facebook, Nu.nl en Marktplaats.

‘Website van het Jaar’
De ‘Website van het Jaar’-verkiezing wordt georganiseerd door Metrixlab (online marktonderzoek bureau) in samenwerking met Emerce. Gedurende een bepaalde periode (dit jaar van 19 september tot en met 28 oktober) kon het Nederlandse publiek in diverse categorieën zijn favoriete websites beoordelen op inhoud, navigatie en ontwerp. De site met de hoogste kwaliteitsscore wint vervolgens de award voor ‘Beste Website van het Jaar’. De award voor ‘Populairste Website van het Jaar’ gaat naar de site met de meeste stemmen.

Zie voor meer informatie www.renault.nl en www.websitevanhetjaar.nl.

Tags Award
downloads

over Renault Group