Renault Group white logo Alpine logo white Renault cars logo white Dacia logo white Alliance cars logo white

Bezoekers kunnen unieke proefrit maken met Renault Espace op AutoRAI

Renault ontwikkelt Virtual Reality+ voor presentatie nieuwe Espace

ESPACE   Personenauto's

Schiphol-Rijk - Renault Nederland biedt een unieke ervaring aan op de stand van de AutoRAI. Van vrijdag 17 t/m 26 april aanstaande krijgen bezoekers de mogelijkheid om de nieuwe Renault Espace, nog voordat deze op de weg te zien zal zijn, te ervaren tijdens een proefrit met de Virtual Reality+ technologie.

De nieuwe Renault Espace wordt  voor het eerst op de AutoRAI aan het grote publiek gepresenteerd en vanaf begin juni staat hij bij de Renault-dealer. Alle bezoekers die naar de stand komen verdienen het om de auto echt te leren kennen. Daarom heeft Renault de proefrit met Virtual Reality+ ontwikkeld.
Bezoekers van de AutoRAI kunnen plaatsnemen in de Renault Espace en krijgen een VR-bril op. Ze worden vervolgens rondgereden door Amsterdam, terwijl de auto gewoon op de RAI blijft staan. Virtual Reality maakt het mogelijk om tijdens de virtuele rit 360 graden rond te kijken naar alles wat er gebeurt in en buiten de auto. Dat is op zich al een bijzondere ervaring. Renault voegt echte elementen toe, zoals bijvoorbeeld de wind die je voelt als je de handen uit het raam laat wapperen, de massagestand van de stoelen of interactie met mensen die je virtueel ziet.
Benieuwd, bekijk dan alvast de video en kom naar de AutoRAI tussen vrijdag 17 en zondag 26 april a.s. en beleef als eerste een unieke testrit met de gloednieuwe Renault Espace.

over Renault Group