Renault Group white logo Alpine logo white Renault cars logo white Dacia logo white Alliance cars logo white

Renault op de Autosalon van Parijs 2016

Koleos   Personenauto's

Als pionier op het gebied van elektrische mobiliteit en marktleider in het Europese segment van elektrische auto’s tilt Renault het innovatieprogramma en de implementatie van zijn Z.E. strategie naar een hoger plan. Met de nieuwe Z.E. 40-batterij biedt de Renault ZOE een record-actieradius van 400 km volgens NEDC. Dat is twee keer zo ver als het huidige model. Daarmee biedt de ZOE de grootste actieradius van alle middenklasse elektrische auto’s van dit moment. De Renault ZOE met de nieuwe Z.E. 40-batterij is per 1 oktober te bestellen.

De nieuwe KOLEOS – die in april in Beijing debuteerde en robuuste SUV-kenmerken combineert met de verfijning van een ruime sedan – completeert het aanbod van Renault topmodellen. Op de Autosalon van Parijs debuteert de nieuwe KOLEOS INITIALE PARIS, een extra luxe versie die komende zomer alleen in Europa, inclusief Nederland, en tegelijk met het volledige aanbod op de markt komt.

Verder vormt de TreZor het begin van een nieuwe reeks conceptcars die de designtaal en technologie voor toekomstige modellen laten zien. De elegante styling en de op comfort gerichte features van deze elektrische GT vertalen Renaults visie op het gebied van toekomstige mobiliteit en emotionele aantrekkingskracht.

Lees hier het volledige persdossier

Over Renault Group