Renault Group white logo Alpine logo white Renault cars logo white Dacia logo white Alliance cars logo white

Vakbeurs duurzame mobiliteit op 7 en 8 oktober in Ahoy Rotterdam

Renault op Ecomobiel 2014: ZOE stralend middelpunt

SCHIPHOL-RIJK – Renault is pionier op het gebied van elektrische mobiliteit en smaakmaker op de vakbeurs Ecomobiel, die dit jaar op 7 en 8 oktober plaatsvindt in Ahoy Rotterdam. Als enige automerk presenteert Renault tijdens het evenement een brede line-up van volledig elektrisch aangedreven modellen, met als stralend middelpunt de Renault ZOE.

Renault is een van de meest ervaren merken voor wat betreft elektrische mobiliteit. Ook dit jaar toont Renault zijn kennis en expertise tijdens Ecomobiel 2014. Het merk laat bezoekers op interactieve wijze kennismaken met elektrische mobiliteit en de mogelijkheden van elektrisch rijden. Renault – in 2012 winnaar van de Ecomobiel Bezoekersmarketing Award – toont diverse innovaties: de personenauto ZOE en twee volledig elektrische bestellers: de Twizy Cargo en de Kangoo Z.E.

ZOE: snellader aan boord
De Renault ZOE is de enige elektrisch aangedreven auto op de beursvloer met een eigen snellader aan boord. In vijftien minuten kan al gauw vijftig tot zeventig kilometer “bereik” bijgeladen worden. Voor vrijwel geen enkel type bedrijf of klant is de actieradius van de Renault ZOE dus nog een beperkende factor.

Voordeel in steden
De Renault Twizy Cargo en Kangoo Z.E. zijn volledig elektrisch aangedreven bestelauto’s: in steden een groot voordeel. De Kangoo Z.E. biedt een forse laadruimte van 3.000 liter, de Renault Twizy Cargo is een compacte besteller met een laadvak met een inhoud van zo’n 150 liter. De overheid en veel steden geven een premie bij de aanschaf van een elektrische bestelauto. Meer weten? Kom dan naar Ecomobiel 2014!

foto's

over Renault Group