Renault Group white logo Alpine logo white Renault cars logo white Dacia logo white Alliance cars logo white

Renault overhandigt gloednieuwe CAPTUR E-TECH Plug-in Hybrid aan winnaar ‘The voice of Holland’

Personenauto's

Dani van Velthoven (21) is de trotse winnaar van het elfde seizoen van het populaire televisieprogramma ‘The voice of Holland’. Hij wint niet alleen een felbegeerd platencontract en een geldbedrag, maar ontvangt van Renault Nederland ook een gloednieuwe Renault CAPTUR E-TECH Plug-in Hybrid.

Renault was dit elfde seizoen net als vorig jaar officieel en exclusief automotive partner van het bekende tv-programma ‘The voice of Holland’. Het muzikale spektakel scoort al jaren fantastische kijkcijfers, breekt record na record – zowel nationaal als internationaal – en is het grootste podium waarop talenten zich in de kijker kunnen zingen. Dit seizoen zette Renault de CAPTUR E-TECH Plug-in Hybrid in de schijnwerpers. Deze innovatieve bestseller was in diverse afleveringen te zien toen presentatrice Geraldine Kemper achter het stuur van de de Renault CAPTUR E-TECH Plug-in Hybrid deelnemers van huis ophaalde en naar de studio bracht.

GLOEDNIEUWE RENAULT CAPTUR E-TECH PLUG-IN HYBRID

Dani van Velthoven van Team Anouk ontvangt als winnaar van het elfde seizoen van ‘The voice of Holland’ een platencontract, een geldbedrag én een gloednieuwe Renault CAPTUR E-TECH Plug-in Hybrid.

Dani: “Ik vind het zo tof! Het voelt echt een beetje bizar dat ik nu de eigenaar ben van een gloednieuwe auto.”

Hubert Frederix, manager marketing communicatie: “We wensen Dani heel veel plezier met de nieuwe CAPTUR E-TECH Plug-in Hybrid en hopen dat de auto de carrière van Dani een echte boost geeft.”

over Renault Group