Renault Group white logo Alpine logo white Renault cars logo white Dacia logo white Alliance cars logo white

Renault presenteert Europese primeurs op BedrijfsautoRAI 2015: ALASKAN Concept en expertmerk Renault Pro+

ALASKAN   Bedrijfswagens   MASTER   TRAFIC

SCHIPHOL-RIJK – Renault is al 17 jaar nummer één op de Europese markt en is dan ook prominent aanwezig op de BedrijfsautoRAI 2015, die van 20 tot en met 24 oktober plaatsvindt. Op de stand staan onder meer de ALASKAN Concept, de Kangoo Express, de Trafic in een fraaie versie Formula Edition en de Master Distribox. Tevens markeert de BedrijfsautoRAI 2015 de start van Renault Pro+ in Nederland.

RENAULT PRO+
Renault Pro+ is een wereldwijd opererend expertmerk gericht op kopers en gebruikers van Renaults lichte bedrijfswagens. Renault Pro+ biedt specifieke producten en diensten via een dealernetwerk van hoog opgeleide bedrijfswagenspecialisten. Vanaf de BedrijfsautoRAI 2015 is Renault Pro+ ook in Nederland actief als zelfstandig merk.

Tot op heden was Pro+ de naam voor het in de lichte bedrijfswagens van Renault gespecialiseerde dealernetwerk. Vanaf nu is Renault Pro+ niet alleen een gespecialiseerd netwerk, maar ook een expertmerk. Renault Pro+ begeleidt zijn klanten tijdens de gehele customer journey, ook via internet. Vóór de aanschaf begint die met de zoektocht naar het juiste voertuig. Tijdens en na de aankoop – dus ook de gehele gebruiksperiode – staat Renault Pro+ garant met service op maat. Renault Pro+ geeft inhoud aan Renaults beloften aan de kopers van lichte bedrijfswagens. Tevens wil de Franse producent met dit nieuwe merk voor professionals zijn leidende positie in de markt van lichte bedrijfswagens versterken en uitbouwen.

Specifieke producten
Renault Pro+ staat voor:

  • Voertuigen op maat. Het omvangrijke aanbod van Renault Lichte Bedrijfswagens (meer dan 640 versies leverbaar) en specifieke aanpassingen bieden een oplossing voor allerlei behoeften van klanten.
  • Ingenieuze innovaties, zoals de Wide View-spiegel die de veiligheid van de inzittenden vergroot.
  • Gebruiksgemak, zoals geïllustreerd door het ‘Mobiele Kantoor’-concept voor de Renault Trafic en de Master, als een naadloos verlengstuk van het normale kantoor van de gebruiker.

Dienstverlening
Sommige diensten gericht op kopers van lichte bedrijfswagens – zoals financiering voor de ombouw van een voertuig – geeft het merk Renault Pro+ een bredere betekenis voor professionele gebruikers. Bij het ontwikkelen van de diensten kijkt Renault Pro+ naar wensen vanuit de markt. Voor de Nederlandse markt is er onder meer Renault Route Service. Deze hulpdienst garandeert mobiliteit voor voertuig en zelfs de aanhanger. Verder biedt Renault Pro+ in Nederland uitgebreide onderhoudsprogramma’s, zoals My Revision Extra Pro, waarbij voor een vast maandtarief het voorgeschreven onderhoud wordt uitgevoerd. Ook de vervanging van onderdelen als gevolg van slijtage is hierbij inbegrepen.

Download de volledige persmap hier

over Renault Group