Renault Group white logo Alpine logo white Renault cars logo white Dacia logo white Alliance cars logo white

Renault Pro+ op de internationale bedrijfswagenbeurs IAA in Hannover

ALASKAN   MASTER   Personenauto's

Renault Pro+ is al 18 jaar Europees marktleider op het gebied van lichte bedrijfswagens. Het merk versterkt zijn positie met een nog breder aanbod van op maat gemaakte uitvoeringen. Renault Pro+ presenteert op de internationale bedrijfswagententoonstelling IAA in Hannover (22 t/m 29 september 2016) een aantal conversies op basis van de Renault ALASKAN. Ook toont Renault Pro+ nieuwe technologieën voor verbeterde tractie en met de opvallende, gelimiteerde Formula Edition wordt de samenwerking met het Renault Sport Formula One Team gevierd.

Renault ALASKAN
Renault Pro+ presenteert vier conversies op basis van de nieuwe Renault ALASKAN. De veelzijdige één-ton pick-up is in Hannover te zien in ambulance- en brandweer-uitvoering, als voertuig voor veiligheidsdiensten en met ingebouwde hoogwerker.
Met de ALASKAN toont Renault zijn internationale ambitie op de pick-upmarkt. Na de lancering van de Renault Duster Oroch in Latijns- Amerika, de populaire half-ton pick-up, is de ALASKAN sinds juni ook te koop in Colombia en geeft hij het pick-upsegment een nieuwe impuls met zijn indrukwekkende design en uitstekende off-road kwaliteiten. De introductieplanning in Europa wordt later bekend gemaakt.

Nieuwe technologieën
Renault Pro+ versterkt het aanbod ook met nieuwe technologieën voor optimale tractie in alle soorten terrein: Extended Grip, Renault X-Track en de Master 4×4. Verder is de Renault Kangoo nu leverbaar met de automatische EDC-transmissie met dubbele koppeling voor optimale prestaties én efficiency.

Formula Edition
Renault Pro+ is prominent aanwezig in de Formule 1 dankzij de samenwerking met het Renault Sport Formula One Team. Renault Pro+ viert dit partnerschap en deelt zijn passie voor autosport met een gelimiteerde reeks Formula Edition. Deze speciale versies komen terug in het gehele bedrijfswagenaanbod en vallen op door de details in goudgeel en zwart – de kleuren van het Renault F1-team.

Lees meer in het Engelstalige persdossier

over Renault Group