Renault Group white logo Alpine logo white Renault cars logo white Dacia logo white Alliance cars logo white

Renault prominent aanwezig op BedrijfsautoRAI 2015

ALASKAN   Bedrijfswagens   MASTER   TRAFIC

SCHIPHOL-RIJK – Renault is prominent aanwezig op de BedrijfsautoRAI 2015, die van 20 tot en met 24 oktober plaatsvindt. Het merk presenteert zijn veelzijdige bedrijfswagenaanbod met onder meer de ALASKAN Concept, de Kangoo Express, de Trafic en de Master. Tevens markeert de BedrijfsautoRAI 2015 de start van de nieuwe Renault Pro+ strategie in Nederland.

RENAULT ALASKAN CONCEPT
Renault breidt zijn activiteiten uit naar het segment van de pick-ups. De ALASKAN Concept is een opvallende studie van een pick-up die Renault wereldwijd gaat aanbieden. Het studiemodel heeft een laadvermogen van 1 ton en is trouw aan de designtaal van Renault. Met zijn moderne, atletische styling voldoet hij aan de wensen van veeleisende zakelijk gebruikers en zelfstandigen. Hij is echter ook prima geschikt voor privégebruik, met zijn vier portieren en premium comfort. De viercilinder twinturbodieselmotor heeft zich al bewezen in de Renault Master. Deze krachtbron biedt een uitstekende acceleratie en is bovendien de zuinigste motor in zijn klasse. De productieversie van Renaults nieuwe pick-up is vanaf 2017 in Nederland leverbaar.

RENAULT KANGOO EXPRESS
De veelzijdige Renault Kangoo Express biedt veel keuze: hij is er in drie lengtevarianten (Compact, Express en Maxi), met twee of drie zitplaatsen, zuinige en krachtige benzine- en dieselmotoren én volledig elektrische aandrijving. De Kangoo Express heeft innovaties aan boord als een achteruitrijcamera, elektronische stabiliteitscontrole (ESC) van de nieuwste generatie met Extended Grip en Hill-Start Assist, radio met USB en Bluetooth, het R-Link-multimediasysteem met geïntegreerde navigatie. Verder biedt de Renault Kangoo Express keuze uit tal van handige en functionele opties, zoals diverse tussenschotten, parkeersensoren en houten bekleding van de laadruimte.

RENAULT TRAFIC
Met zijn robuuste vormgeving, compleet nieuwe interieur, unieke uitrusting en efficiënte dieselmotoren innoveert de nieuwe Renault Trafic op elk gebied. Hij heeft de langste laadvloer in zijn klasse. De cabine is een ‘mobiel kantoor’ en bevat allerlei slimme systemen om mobiele apparaten binnen handbereik te houden. De Trafic is leverbaar in vier hoogte- en lengtevarianten en als PlatfomCabine. De vier motorvarianten behoren tot de zuinigste in dit segment.
De Trafic is tijdens de BedrijfsautoRAI 2015 ook te bewonderen in de exclusieve Formula Edition. Deze markante uitvoering is tijdelijk leverbaar en onderscheidt zich met een sportieve afwerking van in- en exterieur, opvallende striping en een rijke uitrusting. De Formula Edition komt naar Nederland in een gelimiteerde oplage van slechts vijftig individueel genummerde exemplaren. Hij is er als Gesloten Bestel en Dubbele Cabine.

RENAULT MASTER DISTRIBOX
De Renault Master legt de lat hoog: hij is krachtig, zuinig, veilig en zeer prettig in het gebruik. Talrijke innovaties maken de dagelijkse werkzaamheden nog plezieriger. Zoals de handige bijrijdersbank met laptoptafel, de dodehoekspiegel in de zonneklep en het nieuwe R-Link multimediasysteem met DAB-functionaliteit. De Distribox-versie is er in veertien varianten, met keus uit twee wielbases, voor- en achterwielaandrijving, twee lengtematen voor de Distribox (inhoud 20 en 22 m3) en vijf dieselmotorvarianten.

RENAULT PRO+
Renault Pro+ is een wereldwijd opererend expert merk gericht op kopers en gebruikers van Renaults lichte bedrijfswagens. Renault Pro+ biedt specifieke producten en diensten via een dealernetwerk van hoog opgeleide bedrijfswagenspecialisten. Vanaf de BedrijfsautoRAI 2015 is Renault Pro+ ook in Nederland actief als zelfstandig merk.

De BedrijfsautoRAI is geopend van 20 t/m 24 oktober 2015. Renault Nederland is te vinden op stand 3.106.

over Renault Group