Renault Group white logo Alpine logo white Renault cars logo white Dacia logo white Alliance cars logo white

Renault slaat Euronext gong voor showroomdebuut Renault Espace en Kadjar

ESPACE   KADJAR   Personenauto's

SCHIPHOL-RIJK – Jean-Paul Renaux, Algemeen Directeur bij Renault Nederland, opende de beurshandel met een slag op de gong. Hiermee wordt het showroomdebuut van de nieuwe Renault Espace en Kadjar ingeluid, nota bene op quatorze juillet: dé Franse nationale feestdag.

GONGCEREMONIE EURONEXT
De gongslag is een eeuwenoude traditie die geldt als startsein van de beurshandel. Enkele jaren geleden is dit ritueel in ere hersteld bij de Amsterdamse beurs Euronext aan de Beursplein 5. De opening van de handelsdag vindt iedere ochtend plaats om 9.00 uur door gasten die door Euronext worden uitgenodigd. Renaux was dan ook zeer vereerd om op quatorze juillet, ter gelegenheid van de introductie van de  nieuwe Renault Espace en Kadjar, de gong te mogen luiden. Beide nieuwe crossover-modellen zijn ontworpen door Nederlander Laurens van den Acker, directeur Industrial Design van Renault.

RENAULT ESPACE
De nieuwe Renault Espace is herboren als grote, elegante en robuuste crossover. Het interieur is nog aantrekkelijker geworden door de zwevende console en de vloeiende lijnen. Zowel de vijf- als de zevenpersoons-variant bieden een veelzijdig, flexibel interieur, waarin veel aandacht is besteed aan het design. De vijfde generatie van de revolutionaire ruimteauto die in 1984 het segment van de MPV inluidde, is verkrijgbaar voor prijzen die beginnen bij € 42.990,- voor de dCi 130 in Expression uitvoering tot € 54.990,- voor de dCi 160 EDC in de meest exclusieve “Initiale Paris” uitvoering.

RENAULT KADJAR
De volledig nieuwe Renault Kadjar is een ruime C-segment crossover met een vloeiend design en een sportieve uitstraling. Op subtiele wijze combineert hij eigenschappen van een SUV, een hatchback en een stationwagon. De keuze uit twee- en vierwielaandrijving is een typisch SUV-kenmerk. De Renault Kadjar is leverbaar vanaf € 24.790,- voor de TCe 130 benzineversie. De dieselversies beginnen bij € 29.790,- voor de dCi 110 en lopen op tot € 34.290,- voor de dCi 130.

De Renault Espace en de Kadjar zijn beide vanaf heden te bewonderen in de showroom van de Renault dealer.

over Renault Group