Renault Group white logo Alpine logo white Renault cars logo white Dacia logo white Alliance cars logo white

Nieuwe topuitvoering ook leverbaar als luxe Dubbele Cabine

Renault Trafic Black Edition: veelzijdige eyecatcher

Bedrijfswagens   TRAFIC

SCHIPHOL-RIJK – Alles kunnen vervoeren, maar dan wel met een extra stoere uitstraling: Renault presenteert de Trafic Black Edition. De nieuwe topuitvoering van de Trafic blinkt net als de andere versies uit in veelzijdigheid en efficiency, en voegt hier een stoere uitstraling en een luxe uitrusting aan toe. Het extra klantvoordeel van 750 euro dat de Trafic Black Edition biedt, zorgt dat het ook een verantwoorde aanschaf is.

Renault heeft de Trafic Black Edition speciaal ontwikkeld voor ondernemers die met hun bedrijfswagen zowel bedrijfsmatig als privé goed voor de dag willen komen. De markante zwarte Trafic is te herkennen aan onder meer zijn zwarte koplampbehuizing die op fraaie wijze contrasteert met de zilvergrijze grille. Het stoere uiterlijk wordt versterkt door de lichtmetalen 16-inchwielen, de mistlampen vóór en de speciale ‘Black Edition’-striping. Zowel de bumpers als de buitenspiegels zijn in de kleur van de carrosserie gespoten.

Het interieur van de Trafic Black Edition geeft meteen een gevoel van luxe. Grote verantwoordelijke hiervoor is de luxe velours bekleding. Verder zijn de ruiten en de buitenspiegels elektrisch te bedienen. Bovendien zijn de buitenspiegels ook verwarmd. Een regen- en lichtsensor zorgt dat de bestuurder zoveel mogelijk zijn handen aan het stuur kan houden.

Voor ondernemers die een onuitwisbare indruk bij hun klanten willen achterlaten, heeft Renault het accessoirepakket ‘Pack Black Edition’ ontwikkeld. Het expressieve design van de Trafic Black Edition krijgt hiermee een extra dimensie door de toepassing van aluminium dakrails, LED-verlichting vóór, RVS sidebars en vloermatten met speciaal RVS ‘Black Edition’-logo. De aluminium beschermplaat achter staat niet alleen fraai, maar helpt eveneens schade aan de bumper – die kan ontstaan tijdens het in- en uitladen van goederen – te voorkomen. De prijzen van het ‘Pack Black Edition’ beginnen bij 1.229 euro (excl. BTW en incl. montage).

Luxe Dubbele Cabine
Renault levert de Trafic Black Edition in samenwerking met ombouwspecialist Snoeks Automotive B.V. ook als luxe Dubbele Cabine, met achterin drie individuele stoelen inclusief twee armsteunen. Dit is misschien wel de eerste bedrijfswagen die standaard is uitgerust met een parapluhouder. Andere luxe voorzieningen zijn de met velours beklede inlays in de raamkozijnen, de instapverlichting – schuifdeurgeschakeld – en de speciale hemelbekleding voorzien van LED-spots. De separatiewand is aan de rechterzijde voorzien van een design-inlay, inclusief prominent Renault-logo.

Euro5-motoren
De Renault Trafic Black Edition is als Gesloten Bestel leverbaar voor prijzen die beginnen bij 20.690 euro excl. BTW/BPM. Dat is inclusief een klantvoordeel van 750 euro. De Dubbele Cabine kent een meerprijs van 2.995 euro excl. BTW/BPM. Alle uitvoeringen worden aangedreven door een efficiënte 2,0-liter dCi-dieselmotor met de keuze uit 66 kW (90 pk) of 85 kW (115 pk) vermogen. Deze Eco-motoren zijn zeer zuinig en krachtig, voldoen aan de Euro5-emissienorm en uitgerust met een roetfilter.

Ondernemers die besluiten de Trafic Black Edition aan te schaffen, kiezen duidelijk voor exclusiviteit en individualiteit zonder aan professionele uitstraling in te boeten. Bovendien heeft ook deze topuitvoering alle reeds bekende voordelen van de Trafic: een lage kilometerkostprijs, een laadruimte tot 5,9 m2 en leverbaar in twee verschillende lengtematen.

Tags Trafic

over Renault Group