Renault Group white logo Alpine logo white Renault cars logo white Dacia logo white Alliance cars logo white

Standaard airconditioning en R & GO®-applicatie

Renault Twingo Collection: naar hartenlust combineren

Personenauto's   TWINGO

SCHIPHOL-RIJK – Renault introduceert de Twingo Collection. Deze nieuwe uitvoering is extra compleet uitgerust, biedt een voordeel van € 1.100,- én is bovendien zonder meerprijs naar eigen smaak samen te stellen.

Wie een Renault Twingo Collection aanschaft, kan zijn creatieve hart ophalen. Want worden de spiegelkappen, de sierstrips in de grille en op de zijkant van de auto wit, rood of toch blauw? En de striping die over de gehele lengte van de auto loopt; wit of zwart? C’est tout? Non. De Twingo Collection is verder voorzien van stijlvolle 15” wieldoppen, type ‘Novestra Noir’. En ook airconditioning, elektrisch verstelbare buitenspiegels en een in hoogte verstelbare bestuurderstoel zijn standaard. Tot slot biedt de Twingo Collection zijn toekomstige eigenaar nog één keuze: wordt de stoelbekleding en interieurafwerking grijs, rood of blauw?

Vanaf € 11.790,- of € 135,- per maand
Omdat de Twingo Collection het uitrustingsniveau Expression als basis heeft, zijn ook de R & GO®-applicatie voor een perfecte integratie met een smartphone en elektrisch bedienbare ramen aanwezig. De prijzen van de Renault Twingo Collection SCe 70 Stop & Start (52 kW/70 pk) beginnen bij € 11.790,- of bij € 135,- per maand met Renault All-In-One, inclusief onderhoud en garantie.

De Renault Twingo Collection is vanaf heden te zien en te bestellen bij uw Renault dealer.

Tags Twingo

over Renault Group