Renault Group white logo Alpine logo white Renault cars logo white Dacia logo white Alliance cars logo white

Multi-inzetbare 100% elektrische bedrijfsauto voor het eerst in Nederland

Renault Twizy Cargo debuteert op Ecomobiel 2013

Elektrische auto's

De Renault Twizy Cargo staat als Nederlandse primeur op de vakbeurs Ecomobiel 2013. Bezoekers van het evenement kunnen kennismaken met deze multifunctionele, volledig elektrisch aangedreven bedrijfsauto. De Twizy Cargo is leverbaar in twee motorvarianten. Prijzen beginnen bij € 6.603,- excl. BTW.

Ecomobiel 2013 is de grootste Nederlandse vakbeurs voor duurzame mobiliteit. Het evenement dat op 8 en 9 oktober in Ahoy Rotterdam wordt gehouden, is dan ook het ideale podium voor de nationale première van de nieuwe Renault Twizy Cargo.

De Renault Twizy Cargo is een volstrekt uniek, 100 % elektrisch voertuig die het karakter van het ideale stadsvervoer op perfecte wijze verenigt met dat van een compacte bedrijfsauto. In de Twizy Cargo heeft de achterste stoel plaatsgemaakt voor een volledig afsluitbare bergruimte. De inhoud daarvan bedraagt 180 liter (max. 75 kg). De grote achterklep zwaait tot wel 90 graden open. Deze versie van de Twizy is bij uitstek geschikt voor bezorgdiensten en bijvoorbeeld hulpverleners in stedelijk gebied. Dankzij zijn opvallende uiterlijk kan de Twizy Cargo ook worden ingezet voor promotionele doeleinden.

Met een volle batterij kan maximaal een afstand van 120 kilometer worden afgelegd (volgens ECE-stadscyclus). Het duurt circa 3,5 uur om de batterij volledig op te laden. De prijzen beginnen bij € 6.603,- voor de Cargo 45. Deze versie is gehomologeerd als brommobiel. De Cargo 80 is leverbaar voor prijzen vanaf € 7.265,-. Genoemde prijzen zijn exclusief BTW.

over Renault Group