Renault Group white logo Alpine logo white Renault cars logo white Dacia logo white Alliance cars logo white

De innovatieve bestelauto met een atletische en dynamische stijl

Rijden met de nieuwe Renault KANGOO:

KANGOO

Deze innovatieve bestelauto met een atletische en dynamische stijl is vooral gericht op bedrijfswagenparken, vakmensen en bedrijfseigenaren met hoge eisen die op zoek zijn naar een bedrijfsauto die perfect inspeelt op hun wensen en over de nieuwste technologie en innovatie beschikt om aan hun zakelijke behoeften te voldoen. De nieuwe KANGOO is verkrijgbaar in twee lengtes. Renault bouwt de volledig nieuwe KANGOO in de Renault fabriek in Maubeuge, Frankrijk. De prijzen worden in juni gecommuniceerd. Het model staat vanaf de herfst bij de Renault dealer in de showroom.

“De nieuwe KANGOO  bevat een belangrijke innovatie: Open Sesame by Renault is een unieke feature die de bestelauto de grootste zijdelingse opening in het segment geeft.
Het nieuwe model heeft een aantal van zijn beste eigenschappen behouden en biedt een ongeëvenaard breed gamma aan carrosserietypen en motoren. Het design is robuust aan de buitenkant en evenaart het niveau van een personenwagen aan de binnenkant: dit is een bestelauto die stappen voorwaarts zet. Met de nieuwe KANGOO  speelt Renault in op de wensen van klanten die op zoek zijn naar praktische innovatie, de nieuwste rijassistentiesystemen, comfort en binnenkort ook een volledig elektrische aandrijflijn.”
Jean-Louis Wiedemann, commercieel directeur compacte bestelauto’s, Groupe Renault.


De nieuwe KANGOO: zes opvallende kenmerken

  • Gemakkelijk te beladen!
    Open Sesame by Renault: door het verwijderen van de dakstijl aan de rechterkant heeft de nieuwe KANGOO met 1.446 mm de breedste toegang aan de rechterzijde in het segment. Deze versie is door belastingtechnische regels in Nederland niet verkrijgbaar.
  • Easy Inside Rack: een hoog gemonteerd rek voor het gemakkelijk vervoeren van lange voorwerpen.
  • Met een laadcapaciteit die maximaal 3,3 m³ bedraagt, is zelfs het basismodel de beste in zijn klasse.
  • Een nieuw atletisch exterieurdesign met opvallende schoudervormen.
  • Een modern interieur met praktische en goed toegankelijke opbergvakken met een inhoud van 60 liter, leverbaar met twee of drie voorstoelen.
  • 12 nieuwe rijassistentiesystemen zorgen voor gemoedsrust tijdens het rijden: actief noodremsysteem, beter zicht op de dode hoek, permanente achteruitkijkcamera, enz.

Lees het volledige persdossier in de bijlage

over Renault Group