Renault Group white logo Alpine logo white Renault cars logo white Dacia logo white Alliance cars logo white

Renault prominent aanwezig tijdens grootste EV-rally van Nederland

Schone Lucht Rally gratis voor Renault Z.E.-rijders

Elektrische auto's

SCHIPHOL-RIJK – Op 20 september kleurt Nederland groen. Dan vindt in diverse steden de Schone Lucht Rally 2014 voor emissievrije voertuigen plaats. Het is het grootste evenement voor elektrisch rijden in Nederland. Renault streeft ernaar zo veel mogelijk elektrische Renault Z.E.-modellen aan de start te laten verschijnen. Daarom is deelname aan de Schone Lucht Rally 2014 gratis voor alle Renault Z.E.-rijders.

De Schone Lucht Rally 2014 is een grootschalig evenement met als doel elektrisch rijden een groots platform te geven. Op 20 september vindt in acht gemeenten een autorally voor elektrische en plug-inhybride auto’s plaats. De rally’s zijn allemaal ongeveer vijftig kilometer lang en aansluitend is er een gezellig treffen.

Om zo veel mogelijk elektrische Renault Z.E.-modellen te laten meedoen, neemt Renault de inschrijfkosten (€ 40,-) voor Renault Z.E.-rijders voor zijn rekening. Geïnteresseerden die kosteloos willen deelnemen aan de rally in Almere, Amsterdam, Amersfoort, Den Haag, Eindhoven-Helmond, Rotterdam, Tilburg of Utrecht, kunnen zich inschrijven via www.schoneluchtrally.nl/renault.

In Den Haag vindt het hoofdevenement plaats, met onder meer een E-Paviljoen en een E-Autoshow waar het publiek de auto’s kan bekijken en vergelijken. Als grootste aanbieder van elektrische auto’s is Renault hier uiteraard prominent aanwezig.

Aan het eind van elke rally vindt op de start/finish-locatie ook de Nationale Instapdag Elektrisch Vervoer plaats.

over Renault Group