Renault Group white logo Alpine logo white Renault cars logo white Dacia logo white Alliance cars logo white

Software République onthult innovatieve conceptauto H1st vision tijdens VivaTech

Concept Cars

Voor het tweede jaar op rij is Software République aanwezig op VivaTech. Dit jaar presenteert het consortium een conceptauto waarin de complementaire expertise van twaalf partners is geïntegreerd. Aan het project namen, behalve de oprichtende leden Dassault Systèmes, Orange, Renault Group, STMicroelectronics en Thales, ook Arkamys, Compredict, Epicnpoc, Eyelights, JCDecaux, Kardome en Stern Tech deel.

Gedreven door de gemeenschappelijke toekomstvisie van veiligere en intelligentere mobiliteit, ontwikkelde Software République de conceptauto H1st vision (‘Human first vision’). Hierin integreerden de deelnemende partners meer dan twintig innovaties die nieuwe ervaringen bieden. De functionele en concrete oplossingen illustreren het idee van ‘zorg voor mij, zorg voor jou, zorg voor ons’ en zijn zowel van toepassing op automobilisten als overige weggebruikers.

Eric Feunteun, Chief Operating Officer Software République: “De H1st  vision is meer dan een conceptauto. Het is een zowel live als virtuele ervaring, het is echt. Twintig experts van de twaalf bedrijven die bij het project betrokken zijn, helpen ons ecosysteem voor horizontale samenwerking te ontdekken via deze eerste, unieke, door de samenwerking tot stand gekomen conceptauto en zijn virtuele tweelingbroer.”

over Renault Group