Renault Group white logo Alpine logo white Renault cars logo white Dacia logo white Alliance cars logo white

Stam Autobedrijven verkozen tot Dacia ‘Dealer of the Year 2022’

Dacia   Persbericht

Om Dacia dealers te erkennen voor hun uitstekende prestaties op het gebied van verkoop, aftersales en klanttevredenheid, is in 2022 voor de tweede keer in de geschiedenis de Dacia ‘Dealer of the Year’ uitgereikt. De overwinning gaat naar Stam Autobedrijven die op alle gebieden de meeste punten scoorde van alle Dacia dealers in Nederland.

Van links naar rechts: Pim de Vries – Sipko de Ruiter – Jan-Geerlof de Ruiter – Theco Kuijtenbrouwer (Stam Autobedrijven)

Deze dealer behaalde over de gehele linie de meeste hoogste scores. Daarnaast heeft Stam punten gescoord op negen van de tien indicatoren en hiermee bewezen de verdiende winnaar te zijn!

De felbegeerde prijs is uitgereikt tijdens een livestream evenement waarbij de winnaars van de Dealer of the Year-verkiezing van Dacia en Renault aanwezig waren. Extra kers op de taart voor Stam Autobedrijven is dat ze óók de Renault ‘Dealer of the Year 2022’ prijs hebben gewonnen, een geweldige prestatie.

“Wij zijn bijzonder trots dat we zijn uitgeroepen tot Dacia ‘Dealer of the Year’, maar ook tot Renault ‘Dealer of the Year 2022’. Dit is een uitzonderlijke prestatie die gezamenlijk door alle Stam-collega’s is neergezet in de soms uitdagende omstandigheden. Door focus op kwaliteit alsmede (volume) doelstellingen hebben wij deze beide prijzen in de wacht weten te slepen. Als directie zijn wij trots hoe alle Stam-medewerkers en die van onze partner Hans Jongerius, zich het afgelopen jaar hebben ingezet waardoor wij onze klanten (de STAMbassadeurs) een optimale beleving van de merken Renault en Dacia konden geven. De ‘Dealer of the Year 2022’-prijs is hiervan de ultieme erkenning”, aldus Jan-Geerlof de Ruiter, algemeen directeur van Stam Autobedrijven.

“Graag wil ik Stam Autobedrijven feliciteren met hun inzet, prestaties en professionaliteit gedurende 2022 waardoor zij logischerwijs 2022 Dacia ‘Dealer of the Year’ zijn geworden! Dacia ontwikkelt zich snel, behoort tot de snelst groeiende automerken in Nederland en onze dealers spelen een sleutelrol in deze prestatie. Met onze nieuwe merkidentiteit, een aantrekkelijk productaanbod en een enthousiast dealernetwerk zien wij de toekomst met veel vertrouwen tegemoet. Stam Autobedrijven heeft daarbij de toon gezet op het gebied van verkoop, aftersales en klanttevredenheid, waarvoor zij een groot compliment verdienen!”, aldus Céline Marie, Dacia Managing Director Nederland.

over Dacia