Renault Group white logo Alpine logo white Renault cars logo white Dacia logo white Alliance cars logo white

Stijlvol: Kadjar Série Signature Extase

KADJAR   Personenauto's

SCHIPHOL-RIJK – Renault introduceert opnieuw een exclusieve, speciale uitvoering binnen het Série Signature-label: de Kadjar Série Signature Extase. De Série Signature Extase onderstreept het avontuurlijke en verleidelijke design van de Kadjar. Deze smaakvolle versie is gebaseerd op het uitrustingsniveau Intens en is herkenbaar aan de donkergrijze skidplates aan voor- en achterzijde en de glanzend grijze lichtmetalen 19” wielen met rode naafdop. Het interieur straalt luxe en verfijning uit door de standaard rundlederen bekleding in de kleur antraciet, afgewerkt met rode stiksels. Er is keus uit vier motoren en vijf kleuren. De prijzen beginnen bij € 32.390,-.

Naast de kenmerkende exterieur- én interieuraccenten is de Kadjar Série Signature Extase standaard voorzien van een rijke uitrusting. Zaken als Easy Park Assist (automatisch inparkeersysteem), een achteruitrijcamera, Blind Spot Warning, Emergency Braking, LED Pure Vision-koplampen, elektrisch verwarmbare voorstoelen en een elektrisch verstelbare bestuurdersstoel zijn allemaal standaard.

De Renault Kadjar Série Signature Extase is leverbaar in vijf kleuren: Blanc Glacier, Noir Etoilé, Gris Titanium, Rouge Flamme en Blanc Nacré. Er zijn twee motorvarianten – een benzine- en een dieselversie – die beide met EDC-transmissie leverbaar zijn. De Energy TCe 130 (130 pk/96 kW) kost € 32.390,-, de Energy TCe 130 EDC automaat kost € 34.590,-, de Energy dCi 110 (110 pk/81 kW) kost € 35.390,- en de Energy dCi 110 EDC automaat is er voor € 37.390,-. De Renault Kadjar Série Signature Extase is per direct te bestellen.

over Renault Group