Renault Group white logo Alpine logo white Renault cars logo white Dacia logo white Alliance cars logo white

Teaser Alpine A110R

Alpine

Alpine zet de volgende stap met een radicaal nieuwe versie van zijn A110 sportcoupé. De onthulling van deze nieuwe uitvoering vindt plaats tijdens het Grand Prix-weekend op het Formule 1-circuit van Suzuka in Japan.

De A110R vormt de bekroning op de eerder dit jaar nieuw gepresenteerde A110 modelreeks. Daarop volgde een rijkgevuld programma en de introductie van een aantal gelimiteerde series.

R staat voor ‘Radicaal’

De A110R is de langverwachte uitvoering die de modelreeks completeert. Een model van extremen: lichter, scherper en nóg meer geïnspireerd vanuit de autosport. In één woord: Radicaal. Een bekroning op de A110 modelreeks. Deze nieuwe A110R is ontworpen om de bestuurder een unieke circuitbelevenis te geven, maar hij is nog altijd straatlegaal. De A110R is de ultieme beleving van een lichtgewicht sportcoupé die topprestaties levert.

De nieuwe Alpine A110R zal worden onthuld op dinsdag 4 oktober om 12.30 uur. Kort daarna volgt zijn Europese debuut tijdens de Autoshow van Parijs 2022, die vanaf 17 oktober wordt gehouden.

over Alpine