Renault Group white logo Alpine logo white Renault cars logo white Dacia logo white Alliance cars logo white

Veel aandacht voor Renault tijdens Dutch Design Week 2018

SCHIPHOL-RIJK – 45 exemplaren van de elektrische Renault ZOE als opvallende Renault Design Rides, het unieke SYMBIOZ huis en conceptcar en Laurens van den Acker als ambassadeur.

Van 20 tot 28 oktober staat Eindhoven geheel in het teken van de Dutch Design Week in Eindhoven. Tijdens het grootste designevenement van Noord-Europa – waar 2.600 exposanten verspreid over ruim 110 locaties hun werk presenteren aan 350.000 bezoekers – staan 45 exemplaren van de 100% elektrische Renault ZOE ter beschikking voor de gratis vervoersdienst (Renault Design Rides) tussen de verschillende locaties. Enkele duizenden bezoekers van Dutch Design Week hebben al gebruik kunnen maken van de Renault Design Rides. Het laden van de auto’s gebeurt op een van de grootste mobiele laadpleinen in Europa, speciaal door Renault in Eindhoven ontwikkeld door Van der Sijs techniek. Via veertig laadpalen wordt elke Renault ZOE na de evenementuren geladen.

“De Dutch Design Week is altijd een fantastisch evenement”

Zelf ervaren?
Zelf de unieke sfeer van de Dutch Design Week ervaren, het unieke SYMBIOZ huis en conceptcar tussen 11:00 en 18:00 uur bezoeken en gebruikmaken van de Renault Design Rides? Het evenement duurt nog tot 28 oktober a.s. DEZE video geeft alvast een goede indruk.

over Renault Group