Renault Group white logo Alpine logo white Renault cars logo white Dacia logo white Alliance cars logo white

De Renault-dealer is van 5 t/m 16 april een belastingparadijs

Veel voordeel tijdens Salon de Promotion

Persbericht

SCHIPHOL-RIJK – In de maand die bij velen overschaduwd wordt door de gevolgen van de blauwe enveloppe, geeft Renault juist belastingvoordeel! Tijdens Salon de Promotion, van 5 tot en met 16 april, hebben Renault-dealers talrijke aanbiedingen, zoals tot 3.000 euro extra inruilwaarde, 0 % rente en 1 jaar extra garantieverzekering. Bovendien geeft Renault via Facebook een Renault 4 weg.

Renault Salon de Promotion staat in het teken van belastingvoordeel. Door veranderde regelgeving vervalt voor veel auto’s vanaf 1 juli 2012 het belastingvoordeel op basis van de lage CO2-uitstoot. Dankzij de voortdurende innovatie en de nieuwe, schone motoren heeft Renault echter ook ná 1 juli een ruime keus aan modellen waarvoor de koper geen bpm en/of wegenbelasting hoeft af te dragen. Bovendien vallen toppers als de Twingo, de Clio en de Mégane in de categorie van de tot 14 % gereduceerde bijtelling. De Mégane eco2, met de nieuwe Energy dCi 110 motor, is met een CO2-uitstoot van slechts 90 g/km, zelfs de zuinigste diesel in zijn klasse!

Veel geld besparen
Alsof een bezoek aan de Renault-dealer vanwege het belastingvoordeel op de nieuwe modellen nog niet genoeg is, heeft de dealer tijdens de actieperiode ook nog talrijke aanbiedingen waarmee klanten veel geld kunnen besparen. Zo geeft Renault tot 3.000 euro extra inruilwaarde op de in te ruilen auto, 0 % rente op financiering voor de Twingo en de Clio, én geeft hij een jaar extra garantieverzekering op alle modellen.

Win een Renault 4!
Bovenop al het voordeel, geeft Renault in april ook nog eens een echte Renault 4 weg! Bezoekers van de Renault-pagina op Facebook kunnen de karaktervolle klassieker winnen door op zoek te gaan naar de autosleutels van ‘Oma Hilda’, die Renault ergens verstopt heeft. Wie de sleutels vindt, wint de Renault 4!
Er zijn dus tal van redenen om de Renault-dealer te bezoeken.
Feest ook mee tijdens Salon de Promotion!

Tags Campagne
foto's

over Renault Group