Renault Group white logo Alpine logo white Renault cars logo white Dacia logo white Alliance cars logo white

Verkoop nieuwe Renault SCENIC van start

Personenauto's   SCÉNIC

SCHIPHOL-RIJK – Renault introduceert vandaag de nieuwe SCENIC in Nederland. Alle Nederlandse dealers hebben vandaag hun demonstratieauto opgehaald bij het Olympisch Stadion in Amsterdam, waar 100 auto’s opgesteld stonden. De vierde generatie Renault SCENIC staat vanaf 17 november in de showroom. De GRAND SCENIC volgt in december.

Met de nieuwe SCENIC herovert Renault de leidinggevende positie in het MPV-segment. Met zijn sierlijke lijnen, tweekleurige carrosserie en standaard 20” wielen voor alle uitvoeringen heeft dit model een krachtige uitstraling. De bagageruimte blijft ongeëvenaard in deze klasse.

De Renault SCENIC heeft een hightech karakter dankzij talrijke veiligheids- en assistentiesystemen, waaronder standaard met Active Emergency Braking System (AEBS) met Pedestrian Detection op alle uitvoeringen.

Het motorenaanbod omvat vier efficiënte diesel- en twee benzinemotoren. De dCi 110 dieselversie is bovendien leverbaar met de nieuwe Hybrid Assist-techniek van Renault. Deze versie met elektrische motorondersteuning is goed voor een bijzonder gunstig verbruik van 3,5 l/100 km en een CO2-emissie van slechts 92 g/km (NEDC)*. De auto is leverbaar vanaf € 32.160,-**. Met deze prijs is Renault erin geslaagd om de Hybrid Assist techniek aan te bieden voor een zelfde prijs als modellen in het segment zonder deze technologie. De Hybrid Assist versie wordt leverbaar in het 1e kwartaal van 2017.

*Gegevens onder voorbehoud van definitieve homologatie.

**De genoemde vanafprijs is een adviesprijs en is inclusief onvermijdbare kosten, nodig voor aflevering van de auto aan de klant. Optionele pakketten en/of uitrusting zijn altijd de keuze van de klant en kunnen desgewenst tegen meerprijs geleverd worden.

Tags Scénic

over Renault Group