Renault Group white logo Alpine logo white Renault cars logo white Dacia logo white Alliance cars logo white

Instelling voor geestelijke gezondheidszorg kiest voor twaalf Renaults ZOE

Vincent van Gogh elektrisch ‘de wijk in’

Elektrische auto's

Vincent van Gogh, een gerenommeerde aanbieder van geestelijke gezondheidszorg in Noord- en Midden-Limburg en een deel van Noord-Brabant, is de trotse bezitter van twaalf nieuwe Renaults ZOE. Met de keuze voor de volledig elektrische Renault ZOE neemt Vincent van Gogh zijn maatschappelijke verantwoordelijkheid met betrekking tot een gezond leefmilieu.

Vincent van Gogh is op 1 februari 2014 gestart met het project Maatschappelijk Verantwoorde Dienstreizen. In het kader van dit project gaan medewerkers van het FACT-team Horst en de poliklinische afdeling GGZ-reclassering met elektrische Renaults ZOE ‘de wijk in’. Ook gebruiken de bestuurders en stafmedewerkers van Vincent van Gogh voor hun reizen zo veel mogelijk deze elektrische auto’s. Behalve dat Vincent van Gogh hiermee bijdraagt aan een gezond leefmilieu, streeft de instelling er ook naar de kosten van de zorg te beperken.

Weloverwogen keuze
Vincent van Gogh wil maatschappelijk verantwoord ondernemen in de breedste zin van het woord. Daarom is uitvoerig onderzocht welke vorm van mobiliteit het beste bij de onderneming past. Behalve de duurzame manier van autorijden was ook kostenbesparing een belangrijk criterium bij de aanschaf van nieuwe auto’s. De Renault ZOE voldoet aan alle eisen die Vincent van Gogh heeft gesteld. De Renault ZOE biedt de gunstige aanschafprijs, de grootste actieradius en het hoogste aantal kilometers per kilowattuur (9,5 km/kWh). Daardoor pakken de totale gebruikskosten het gunstigst uit van alle auto’s die zijn overwogen. De medewerkers zijn bovendien enthousiast om met de Renault ZOE te rijden vanwege zijn representatieve uiterlijk en moderne interieur.

foto's

over Renault Group