Renault Group white logo Alpine logo white Renault cars logo white Dacia logo white Alliance cars logo white

“Wij zoeken geen autoverkopers”

Persbericht

Er zijn grote veranderingen gaande in de autowereld. En dus ook bij Renault. Daarom zoekt Renault mensen met een ‘Passion for Life’. Die uit ervaring zien dat de wereld snel verandert. Ben jij iemand die écht wilt connecten met klanten, begrijpt dat iedere klant uniek is en met oprechte interesse elk gesprek aangaat? Kom dan naar het Renault Recruitment Event op donderdag 11 april a.s. in Vianen en ontdek of er een match is.

Advertentie Renault

Zoals de titel van de campagne al doet vermoeden, gebruikt Renault de autoverkoper als kapstok om aan te geven dat ze geen stereotype-medewerkers zoekt, maar mensen die van nature een klik met Renault hebben. Het Renault Recruitment Event, dat na de succesvolle editie in april opnieuw gehouden wordt, is een informele bijeenkomst waar kandidaten worden uitgedaagd om zichzelf te laten zien aan de hand van diverse workshops en activiteiten. Zo krijgen de recruiters inzicht in de persoonlijkheid van de deelnemers, terwijl de kandidaten kunnen ontdekken of de ‘Passion for Life’ van Renault bij hen past.

Nicolien van Duinen, directeur HR Renault Nederland: “We geloven dat mensen de klantbeleving maken. In mijn beleving is het meer een kwestie van persoonlijkheid dan van het juiste CV hebben, want de meeste skills leer je in de praktijk. Dan is het belangrijk wíe je bent. Als mensen bij Renault passen en andersom, als Renault bij de medewerkers past, dan komen de resultaten vanzelf. Wij hebben Passion for People.”

Renault zoekt niet alleen verkoopadviseurs, maar bijvoorbeeld ook serviceadviseurs, store managers en gastheren of -vrouwen. Mensen die verandering niet uit de weg gaan, maar met passie omarmen en samen met Renault naar vernieuwing zoeken. Aanmelden? Ga naar www.renault.nl/recruitmentevent.

over Renault Group