Renault Group white logo Alpine logo white Renault cars logo white Dacia logo white Alliance cars logo white

Wijziging in het Directiecomité van Groupe Renault Benelux

Persbericht

SCHIPHOL-RIJK – Vanaf 1 april is Guy Vandenbranden Directeur Total Customer Experience van Groupe Renault Benelux. Hij vervangt Bernard Neufkens, die de onderneming verlaten heeft. David Holderbach vervangt Guy Vandenbranden als Directeur Aftersales van Groupe Renault Benelux.

Links Guy Vandenbranden, rechts David Holderbach

Guy Vandenbranden, Ukkel, België (1965), is industrieel ingenieur mechanica en heeft een master bedrijfsbeheer. Hij start zijn loopbaan bij Renault België Luxemburg in 1989 waar hij verschillende functies heeft bij de Technische Dienst en vervolgens bij de Directie Verkoop. In 2001 wordt hij benoemd tot Directeur Klanten bij Renault België Luxemburg. In 2005 gaat hij aan de slag op het Renault hoofdkantoor als Projectleider CRM (Client Relation Management). In juni 2007 wordt hij Business Manager Onderdelen en Accessoires. In mei 2008 wordt hij benoemd tot Directeur Aftersales van Renault België Luxemburg. Bij de vorming van de Benelux-cluster in 2013 krijgt hij de verantwoordelijkheid voor Aftersales van Renault Nederland.

David Holderbach, Valence, Frankrijk (1971), studeert af als Bachelor of Science in Aerospace engineering aan de Arizona State University. David Holderbach start bij Renault in 1996 als Manager thermisch comfort. In 2002 maakt hij de overstap naar Auto Chassis International (Groupe Renault) als Projectingenieur, en vervolgens als Engineering Manager bij ACI Japan. In 2006 begint hij bij Nissan als Program Director voor het D-platform. In 2009 keert hij terug naar Renault, waar hij het Cross-Company Team leidt dat belast is met productsynergiën. In 2010 wordt hij benoemd tot Segment Chief Product Specialist van het Global Access-gamma. Drie jaar later gaat hij aan de slag in de regio Amerika als America Program Director. In september 2018 keert hij terug naar Europa als Project Director Aftersales Europe.

over Renault Group