Renault Group white logo Alpine logo white Renault cars logo white Dacia logo white Alliance cars logo white

Zeeuw & Zeeuw is ‘Dacia Dealer of the Year 2023’

Dacia   Duster   Jogger   Sandero

Zeeuw & Zeeuw is uitgeroepen tot ‘Dacia Dealer of the Year 2023’. Deze prijs is toegekend aan de dealer die in heel 2023 de meeste punten behaalde op het gebied van verkoop, aftersales en klanttevredenheid, in het jaar waarin Dacia een recordaantal auto’s verkocht in Nederland.

V.l.n.r: Jan Hofstede, Céline Marie en Marco Ligtelijn

BESTE DACIA DEALER VAN NEDERLAND

Om Dacia dealers te erkennen voor hun uitstekende prestaties op het gebied van verkoop, aftersales en klanttevredenheid, wordt ieder jaar de best presterende dealer van het land onderscheiden met de ‘Dealer of the Year’-prijs. De winnaar van de 2023-editie is Dacia dealer Zeeuw & Zeeuw, die in het afgelopen jaar de meeste punten scoorde op het gebied van verkoop, aftersales en klanttevredenheid.

VERKOOPRECORD

De felbegeerde ‘Dacia Dealer of the Year 2023’-prijs werd uitgereikt tijdens een groot livestream evenement dat door alle Dacia dealers werd bijgewoond. Een evenement waarbij de dealers ook opgetogen terugblikten op het afgelopen jaar, waarin Dacia in Nederland een recordaantal van 6.792 nieuwe personenauto’s registreerde, ofwel een toename van 21% ten opzichte van 2022. Tevens werden vorig jaar opnieuw talloze Dacia showrooms zowel binnen als buiten voorzien van de nieuwste merkidentiteit, als onderdeel van de wereldwijde visuele transformatie van Dacia.

UITSTEKEND VOORUITZICHT

Céline Marie, Managing Director van Dacia Nederland: “Graag wil ik Zeeuw & Zeeuw feliciteren met de titel ‘Dacia Dealer of the Year 2023’! Zeeuw & Zeeuw zette de toon op het gebied van verkoop, aftersales en klanttevredenheid. Nederland valt als een blok voor het nieuwe Dacia, met als ultiem bewijs het indrukwekkende verkooprecord van het afgelopen jaar. Deze prestatie was niet mogelijk zonder onze dealers. Onze nieuwe, frisse huisstijl sijpelt nu van onze auto’s door naar het dealernetwerk, waardoor de Dacia dealers nog beter in het oog springen dan voorheen. Kortom, Dacia heeft alle kaarten in handen om het huidige succes dit jaar verder uit te bouwen!”

over Dacia