Renault Group white logo Alpine logo white Renault cars logo white Dacia logo white Alliance cars logo white

Zes wereldpremières voor Renault Group op Paris Motor Show 2022

De merken Renault, Dacia, Alpine en Mobilize bevestigen hun aanwezigheid op de komende autoshow van Parijs – ‘Revolution is on’ – die van 17 t/m 23 oktober 2022 wordt gehouden in het beursgebouw Porte de Versailles (hal 6). De autoshow is een niet te missen evenement en biedt elk Renault Group merk de gelegenheid om ten minste één exclusieve wereldpremière te presenteren, evenals de nieuwste innovaties, partnerschappen en verschillende iconische modellen uit hun aanbod.

NOVITEITEN DIE NIET GEMIST MOGEN WORDEN

Drie wereldpremières van Renault
Renault onthult een herinterpretatie van een iconisch model, de Renault 4, evenals de eerste Kangoo E-Tech electric voor gezinnen. Ter afsluiting van het 50-jarig jubileum van de Renault 5 krijgt het publiek bovendien de kans om een sportieve en onderscheidende showauto te ontdekken. De deelname van Renault aan de autoshow van Parijs 2022 benadrukt de toewijding van het merk ten aanzien van autoshows. Renault presenteert ook de elektrische Megane E-Tech electric en de nieuwe Austral E-Tech hybrid, die in Parijs voor het eerst aan het publiek getoond wordt, waarmee Renault het C-segment opnieuw wil veroveren.

Dacia: een nieuwe visuele identiteit!
Dacia presenteert op de Parijse autoshow de laatste fase van zijn nieuwe, visuele identiteit. Na het herzien van alle communicatie en reclame-uitingen medio 2021, en van het distributienetwerk die begin 2022 van start ging, onthult Dacia in Parijs zijn nieuwe merkidentiteit over het gehele modellen-aanbod. Dit is een strategische stap voor Dacia en een historische uitdaging in de auto-industrie. Bezoek de stand van Dacia om het nieuwe design en de nieuwe merkidentiteit te ontdekken die verder reiken dan de modellen die Dacia op zijn stand laat zien.

Een exclusief conceptmodel van Alpine
Ook Alpine is aanwezig op de komende autoshow van Parijs, waar het sportwagens van vandaag en morgen toont. Behalve zijn allernieuwste innovaties op Formule 1-gebied presenteert Alpine ook een gloednieuwe conceptcar. Het model dat in Parijs zijn werelddebuut beleeft, weerspiegelt de toekomstige product- en sportstrategie van Alpine en staat voor een nieuwe fase in de transformatie van het merk.

Mobiliteit voor 1, 2, of meer … en nog veel meer services bij Mobilize
Mobilize, dat zich toelegt op nieuwe mobiliteitsoplossingen, presenteert in Parijs zijn visie op stedelijke mobiliteit met toekomstige modellen en concepten. Met in het bijzonder de Mobilize Duo die specifiek is ontworpen voor autodelen, maar voor iedereen beschikbaar is op basis van een abonnementsvorm. Ontworpen voor gedeeld gebruik en op de markt gebracht met een reeks aanvullende services, zullen de producten de mobiliteit van mensen en goederenvervoer in complexe stedelijke gebieden eenvoudiger maken. Mobilize presenteert in Parijs ook zijn visie op het gebied van energieoplossingen.

Niet te missen …
HYVIA, de joint venture van Renault Group en Plug die zich toelegt op waterstofmobiliteit, toont zijn waterstofmodellen (bestelwagen, stadsbus en chassiscabine) en illustraties van het unieke H2-ecosysteem in hal 3, gebouwd in Frankrijk.

Nieuw: na de lancering van het prototype is de Renault Master Van H2-Tech in Parijs voor het eerst als productiemodel te zien, precies zoals de bedrijfswagen op de markt komt.

downloads

over Renault Group