Rétromobile 2018: Renault presenteert 120 jaar ‘Easy Life’

SCHIPHOL-RIJK – Ter gelegenheid van zijn 120-jarige bestaan presenteert Renault op de klassieke automobieltentoonstelling Rétromobile – die van 7 tot en met 11 februari 2018 plaatsvindt in het expositiecentrum Paris Porte de Versailles in Parijs – twintig voertuigen die in hun tijd excelleerden door in te spelen op de behoeften van automobilisten en door hun leven makkelijker te maken. 120 jaar ‘Easy Life’ zal ook het thema worden van Renault op het Concours d’Elégance Paleis het Loo 2018.

Automobiliteit opnieuw vormgegeven

Het jaarlijks terugkerende klassiekerevenement Rétromobile in de Franse hoofdstad is een traditioneel drukbezochte happening voor de liefhebbers van klassieke auto’s. Renault heeft gedurende zijn 120-jarige bestaan veel innovatieve oplossingen bedacht waarmee de gebruiksmogelijkheden van de auto opnieuw werden vormgegeven. Of het nu gaat om het van binnenuit besturen van een auto of de uitvinding van de MPV – de voertuigen van Renault zorgen altijd voor vereenvoudiging en verbetering van het leven van passagiers aan boord.

Opeenvolgende generaties van Renault ‘Easy Life’-modellen

Op de stand van Renault is een selectie van klassieke voertuigen te bewonderen die de decennialange ‘Easy Life’-filosofie van Renault belichaamt: