Renault Group white logo Alpine logo white Renault cars logo white Dacia logo white Alliance cars logo white

Autobedrijf Nieuwendijk is ‘Renault Nederland Dealer of the Year 2023’

Renault

Autobedrijf Nieuwendijk is uitgeroepen tot ‘Renault Dealer of the Year 2023’. Het bedrijf behaalde vorig jaar de hoogste score op het gebied van verkoop, aftersales en klanttevredenheid van alle Renault dealers in Nederland.

V.l.n.r: Kees Nieuwendijk, Ted Boers en Victor Jonk

Om Renault dealers te belonen en erkennen voor hun prestaties op het gebied van verkoop, aftersales en klanttevredenheid, wordt ieder jaar de best presterende dealer van het land onderscheiden met de ‘Dealer of the Year’-prijs. Autobedrijf Nieuwendijk behaalde in 2023 de hoogste score op deze onderdelen en is daarmee de trotse Nederlandse ‘Renault Dealer of the Year 2023’.

MEER REGISTRATIES EN TEVREDEN KLANTEN

De ‘Dealer of the Year 2023’ werd bekend gemaakt tijdens een groot livestream evenement dat door alle Renault dealers werd bijgewoond. Een evenement waarbij ook naar voren kwam dat het Renault retailnetwerk een uitstekende prestatie heeft geleverd, gezien de sterke stijging van de klanttevredenheid in Nederland. Daarnaast werden vorig jaar 20.399 nieuwe Renault personenauto’s en 12.463 bedrijfswagens geregistreerd, ofwel een toename van 38% ten opzichte van 2022. Met spannende, veelbelovende nieuwe producten voor 2024, waaronder de nieuwe Renault Scenic E-Tech electric en Renault 5 E-Tech electric, kijkt Renault uit naar 2024.

TWEEDE EN DERDE PLAATS

Behalve de winnaar zijn ook de tweede en derde best scorende dealers benoemd. De tweede en derde plaats werden veiliggesteld door respectievelijk Terwolde Holding en Stam Autobedrijven.

Kees Nieuwendijk, algemeen directeur Autobedrijf Nieuwendijk: ‘’Wij zijn enorm verheugd dat we na drie keer tweede te zijn geworden nu de eerste plek hebben weten te bemachtigen. Wij hebben met al onze medewerkers keihard gewerkt om dit fantastische resultaat te behalen. Wij zijn super trots!”

Ted Boers: Sales Director Renault Nederland: “Graag wil ik Renault dealer Autobedrijf Nieuwendijk van harte feliciteren met het winnen van de ‘Dealer of the Year 2023’-prijs. Een mooie bekroning op alle inspanningen en investeringen die in de afgelopen jaren zijn gedaan om deze prachtige scores te behalen. Graag wil ik ook Terwolde Holding en Stam feliciteren met het behalen van de respectievelijk tweede en derde plaats. De hoge kwaliteit van ons dealernetwerk verdient een groot compliment. Ons marktaandeel steeg zodanig dat Renault in 2023 onze top-3 positie verder verstevigde op de Nederlandse markt! Alle lichten staan op groen om ons marktaandeel in 2024 verder te vergroten, dus laten we er een fantastisch jaar van maken!”

over Renault