Renault Group white logo Alpine logo white Renault cars logo white Dacia logo white Alliance cars logo white

Boris Hassing nieuwe Manager Mobilize Nederland

Mobilize

Boris Hassing is aangesteld als Manager Mobilize bij Renault Group Nederland. Hassing is al sinds 2005 jaar werkzaam bij Renault Nederland en heeft in de afgelopen jaren veel kennis en ervaring opgedaan, onder meer in Marketing, Distributie & Logistiek, Dealer development en Business Controlling. In zijn nieuwe functie is Hassing verantwoordelijk voor alle nationale activiteiten van Mobilize onder de vlag van Renault Group.

“Mobilize heeft mijn bijzondere interesse omdat in deze business unit de meest innovatieve en toekomstbestendige producten en diensten worden ontwikkeld. Ik vind het een enorme uitdaging om hieraan mijn bijdrage te leveren”, aldus Boris Hassing, de nieuwe Manager Mobilize.

Als Manager Mobilize is Hassing verantwoordelijk voor de coördinatie, ontwikkeling en implementatie van huidige en toekomstige Mobilize oplossingen in Nederland, in samenwerking met het Renault dealernetwerk. Zijn taken richten zich ook op het (verder) ontwikkelen van initiatieven op het gebied van elektrische mobiliteit, carsharing, ride-hailing, laadinfrastructuur, energie en andere nieuwe mobiliteitsoplossingen waar de business unit zich op focust.

over Mobilize