Renault Group white logo Alpine logo white Renault cars logo white Dacia logo white Alliance cars logo white

Boudewijn Blok nieuwe directeur Mobilize Nederland

Mobilize

Boudewijn Blok is aangesteld als Directeur Mobilize bij Renault Group Nederland. Blok is in 2007 begonnen bij Renault Nederland, beschikt over een brede commerciële en technische achtergrond in automotive en heeft de afgelopen jaren veel kennis en ervaring opgedaan, onder meer als Senior Product Manager, Account Manager Parts, Sales Manager en sinds april 2021 als Brand Manager Renault Bedrijfswagens. In zijn nieuwe functie is Blok verantwoordelijk voor de aansturing van de strategie van Mobilize in Nederland. Hierbij ligt de focus op nieuwe innovatieve mobiliteitsproducten en -diensten waarbij nieuwe connected en CO2-neutrale technologieën centraal staan. Als Directeur Mobilize Nederland maakt Blok deel uit van de Renault Group Nederland Board. Hij rapporteert direct aan Anouk Poelmann, Managing Director Renault Group Nederland.

Blok is van jongs af aan gek op auto’s en heeft een voorliefde voor nieuwe technologie en ontwikkelingen op het gebied van automotive.

“Vandaar mijn interesse in Mobilize, omdat deze business unit van Renault Group zich richt op innovatieve mobiliteitsproducten en -diensten waarbij nieuwe connected en CO2-neutrale technologieën een belangrijke rol spelen. We zullen zuiniger moeten omgaan met onze energie en efficiënter met ons vervoer. Om hieraan een actieve bijdrage te kunnen leveren, geeft extra motivatie deze mooie nieuwe functie vorm te geven,” aldus Boudewijn Blok, Directeur Mobilize Nederland.

Als Directeur Mobilize Nederland is Blok verantwoordelijk voor het aansturen van de strategie van Mobilize in Nederland. Hierbij ligt de focus op alle activiteiten rondom elektrische mobiliteit zoals carsharing, laadinfrastructuur, energie, ride-hailing en alle andere nieuwe mobiliteitsoplossingen. Ook zal Blok zich bezighouden met het implementeren van business to business activiteiten en nieuwe voertuigen zoals de Mobilize Limo, de 100% elektrische vierdeurs sedan voor gebruik als taxi of huurauto met chauffeur. Geheel in lijn met de strategische richting van de Renault Group Mobilize Business Unit die zich focust op nieuwe toekomstbestendige mobiliteitsoplossingen.

over Mobilize