Renault Group white logo Alpine logo white Renault cars logo white Dacia logo white Alliance cars logo white

Dacia presenteert Dokker Stepway

Dacia   Dokker

Dacia presenteert de Dokker Stepway op de Autosalon van Parijs (4-19 oktober). Deze uitvoering, die al beschikbaar was op de Sandero, geeft de Dokker een stoere crossover-look.

De speciale designelementen van de Dokker Stepway: voorbumpers in carrosseriekleur, skidplates voor en achter, accenten rond de mistlampen in chroomkleur met satijnglans, zwarte wielkastverbreders en zijskirts, een in Dark Metal-kleur afwerking van de dakrails en buitenspiegelkappen en lichtmetalen wielen. De Dokker Stepway is leverbaar in Bleu Azurite, met een ‘Stepway’-badge op de voorportieren.

Blauwe accenten
Het interieur van de Dokker Stepway is voorzien van speciale bekleding met Stepway-logo en subtiele blauwe stiksels. Diezelfde kleur blauw komt terug op het stuurwiel, in het tellerhuis en de ventilatieroosters. De kleur contrasteert perfect met de rest van het donkere interieur.

Standaarduitrusting
De standaard uitrusting van de dokker Stepway omvat het MEDIA NAV Multimedia- en navigatiesysteem, airconditioning, cruise control, een met leder bekleed stuurwiel en parkeersensoren achter. Ook zijn er talloze praktische opbergvakken aanwezig, zowel voor- als achterin.
De Dokker Stepway is verkrijgbaar met een TCe 115-benzinemotor en wordt eind 2014 in Nederland verwacht. Het verbruik is vastgesteld op slechts 5,8 liter per 100 kilometer, de CO2-uitstoot op 135 gram per kilometer. Prijzen worden op een later moment bekendgemaakt.

Ook van de Dacia Lodgy komt een Stepway-uitvoering beschikbaar. Dit model zal echter niet leverbaar zijn op de Nederlandse markt.

over Dacia