Renault Group white logo Alpine logo white Renault cars logo white Dacia logo white Alliance cars logo white

Rijplezier en reiscomfort met Renault Multi-Sense ®

De nieuwe Renault Espace

ESPACE   Personenauto's

SCHIPHOL-RIJK - Na de eerste kennismaking op de Autosalon van Parijs met de unieke crossover-styling, de hoogwaardige kwaliteit en het veelzijdige, flexibele interieur van de nieuwe Renault Espace, is het nu tijd om zijn rijkwaliteiten en toonaangevende comforteigenschappen te ontdekken. Vanaf dit voorjaar staat de nieuwe Renault Espace bij de Renault dealer in de showroom.

De bijzondere rijervaring van de nieuwe Renault Espace wordt grotendeels bepaald door het Renault Multi-Sense®-systeem. Het karakter van de motor, transmissie, chassis, demping, besturing en de ambiance aan boord (instrumentenpaneel, motorgeluid en ambianceverlichting) worden feilloos afgestemd op de wensen van de bestuurder. Het Multi-Sense®-systeem heeft vijf verschillende settings en biedt op ieder gewenst moment de juiste rijervaring.

Het hart van het Multi-Sense®-systeem wordt gevormd door het 4Control®-onderstel met vierwielbesturing. Dat wordt in de nieuwe Espace voor het eerst gecombineerd met Electronic Damper Control, wat de rijeigenschappen in alle opzichten verbetert. En dankzij een overvloed aan rijhulpsystemen en veiligheidsfuncties is het gevoel van veiligheid in hoge mate aanwezig.

Lees het volledige persbericht in de bijlage.

over Renault Group