Renault Group white logo Alpine logo white Renault cars logo white Dacia logo white Alliance cars logo white

Euro5-motoren voor alle Renault-bedrijfswagens

Eco-versie Trafic met minder verbruik en lagere CO2-uitstoot

SCHIPHOL-RIJK – Alle Renault-bedrijfswagens zijn vanaf 1 september 2011 bestelbaar met motoren die aan de Euro5-emissienorm voldoen. De huidige bestelauto van het jaar, de Renault Trafic, is bovendien leverbaar als Eco-versie, met Euro5-motoren die niet alleen minder CO2 uitstoten, maar ook nog eens minder brandstof verbruiken.

Vanaf 1 januari 2012 moeten alle Europese voertuigen voldoen aan de Euro5-emissienorm. Als Europees marktleider op het gebied van lichte bedrijfswagens heeft Renault een goede naam hoog te houden. Renault Bedrijfswagens is er dus op tijd bij: het complete gamma bedrijfswagens (Megane Van, Kangoo, Trafic en Master) voldoet al vanaf 1 september aan deze eis.

Extra zuinig
Met de Trafic gaat Renault nog een stap verder; de populaire bedrijfwagen is namelijk ook leverbaar als Eco-versie. Deze versie is voorzien van verbeterde Euro5-motoren die ten opzichte van de standaard Euro5-motoren nog eens 9 procent minder CO2 uitstoten én 8 procent minder brandstof verbruiken (bij gecombineerd gebruik). Dit heeft als gevolg dat het Total Cost of Ownership (gebruikskosten) van de Trafics aanzienlijk lager is. Daarnaast is dit uiteraard ook erg goed nieuws voor het milieu, want met een CO2 uitstoot vanaf 180 gr/km behoort de Trafic bovendien tot de best presterende voertuigen in zijn segment.

De Trafic met Euro5-motor is leverbaar vanaf € 17.390,- (excl. BTW en BPM). De Eco-versie is leverbaar vanaf € 18.990,- (excl BTW en BPM). In de bijlage is de volledige prijslijst van de Trafic te vinden.

over Renault Group