Renault Group white logo Alpine logo white Renault cars logo white Dacia logo white Alliance cars logo white

Jeàn-Pierre Joubert nieuwe Business Manager Occasions Renault Group Nederland

Renault

Schiphol-Rijk, 12 mei 2022. Jeàn-Pierre Joubert is aangesteld als Business Manager Occasions bij Renault Group Nederland voor de merken Renault, Dacia, Alpine en Mobilize. Bij zijn nieuwe werkgever wordt hij verantwoordelijk voor de coördinatie van alle afdelingen met betrekking tot gebruikte auto’s.

Jeàn-Pierre Joubert (47) is al zijn hele carrière werkzaam in de automotivebranche. Vanaf 2001 bekleedde hij onder meer diverse sales- en marketingfuncties in Zuid-Afrika, voordat hij in 2020 naar Nederland verhuisde. Hij had een succesvolle carrière bij Jaguar Land Rover, waar hij verantwoordelijk was voor remarketing, en bekleedde vanaf 2017 de functie van Used Cars Manager bij FCA (Stellantis). Zijn ervaring bij zowel premium- als volumemerken is een waardevolle aanwinst in deze nieuwe rol.

Jeàn-Pierre Joubert: “Ik ben ontzettend trots om voor Renault Group in Nederland aan de slag te mogen gaan. De markt voor gebruikte auto’s kent nog vele onontdekte mogelijkheden in onze snel veranderende wereld. Het is mijn passie om klantervaring nog beter te maken en kijk ernaar uit om samen te werken met het zeer professionele team en toegewijde dealernetwerk”.

Over Renault