Renault Group white logo Alpine logo white Renault cars logo white Dacia logo white Alliance cars logo white

Konvooi elektrische Renault ‘Design Rides’ te zien op 13 oktober in Eindhoven

Elektrische auto's   ZOE

SCHIPHOL-RIJK – Op zaterdag 13 oktober vindt om 12.30 uur de presentatie van de ‘Design Rides’ voor Dutch Design Week plaats. Op de parkeerplaats van het Innovation PowerhouseBuilding te Eindhoven draagt Renault 45 exemplaren van de Renault ZOE over aan de Dutch Design Week.

Als partner van Dutch Design Week 2018 stelt Renault de 100% elektrische Renault ZOE ter beschikking voor de ‘Design Rides’, de shuttleservice die bezoekers van Dutch Design Week comfortabel en gemakkelijk vervoert tussen de designlocaties.

Met Renault als partner van Dutch Design Week is verduurzaming van de ‘Design Rides’ een feit

Renault Nederland draagt de 45 ‘Design Rides’ op 13 oktober over aan directeur Martijn Paulen en tachtig vrijwilligers van Dutch Design Week en burgemeester John Jorritsma van Eindhoven. De objecten op het dak van elke ZOE zijn ontworpen door jonge Nederlandse designers van Envisions – een groep die de mogelijkheden van materialen onderzoekt – en Aleksandra Gaca, winnaar Dutch Design Award 2017.

Met Renault als partner van Dutch Design Week is verduurzaming van de ‘Design Rides’ een feit. De 18.000 ritten met bezoekers worden geheel emissieloos afgelegd. De Renault ZOE heeft een reëel rijbereik van 300 kilometer op een volle lading. Elke Renault ZOE ‘Design Ride’ wordt buiten de evenementuren opgeladen op een van de grootste tijdelijke mobiele laadpleinen in Europa, aan het Daalakkersplein 2 in Eindhoven, ontwikkeld door Van der Sijs techniek en automatisering.

over Renault Group