Renault Group white logo Alpine logo white Renault cars logo white Dacia logo white Alliance cars logo white

Mobilize Limo: 100% elektrische sedan met abonnement voor taxi- en chauffeursdiensten

Mobilize   Persbericht

Een elektrische sedan en bijbehorende diensten voor chauffeurs
Mobilize onthult Limo, een 4,67 meter lange, 100% elektrische vierdeurs sedan voor gebruik als taxi of huurauto met chauffeur. Hij zal enkel worden gecommercialiseerd met een abonnement in de vorm van pakketten en mobiliteitsaanbiedingen à la carte.

Mobilize Limo is ontstaan uit de joint venture die Renault Group en Jiangling Motors Group Co., Ltd (JMCG) in 2018 hebben opgericht. Zowel de wagen als de services plukken de vruchten van alle knowhow en ervaring die Renault Group en zijn netwerk de voorbije tien jaar hebben opgedaan op het gebied van elektrische mobiliteit.

Dit nieuwe model zal in wereldpremière worden voorgesteld op de IAA Mobility 2021 in München, op de stand van Renault tijdens de speciale Mobilize-dag op 8 september. Vervolgens zal een vloot van veertig Mobilize Limo-voertuigen worden ingezet om de services te testen die vanaf het tweede semester van 2022 in Europa zullen worden gecommercialiseerd.

“Met Limo, het allereerste Mobilize-model, speelt ons nieuwe merk in op de evoluties op de markt van het personenvervoer. Dit aanbod, dat een voertuig met flexibele diensten verenigt, illustreert als geen ander het vermogen van Mobilize om gebruikers te ondersteunen in hun nieuwe behoeften. Ook geeft het blijk van de unieke knowhow die is ontstaan door de ervaring van Renault Group op het gebied van mobiliteitsdiensten te combineren met de kracht van RCI Bank and Services voor de financiering.”
Clotilde Delbos, algemeen directeur van Mobilize

Lees het volledige bericht in de bijlage

over Mobilize