Renault Group white logo Alpine logo white Renault cars logo white Dacia logo white Alliance cars logo white

Autosalon van Parijs, 17-23 oktober 2022, Hal 6
#wearemobilizers

Mobilize op de Autosalon van Parijs: nieuwe kijk op mobiliteit en eenvoudigere toegang tot energie

Mobilize

Mobilize toont op de Autosalon van Parijs concrete oplossingen voor duurzame, toegankelijke en betaalbare mobiliteit.

  • Mobilize Duo: een voor iedereen toegankelijk, volledig elektrisch en connected voertuig met twee zitplaatsen, dat zijn ludieke en functionele interieur onthult.
  • Mobilize Driver Solutions: serviceaanbod voor professionele taxi- en chauffeursdiensten, opgebouwd rond de elektrisch aangedreven Mobilize Limo.
  • Mobilize Fast Charge: een netwerk van snellaadstations in de buurt van snelwegen.
  • Mobilize PowerBox: een prototype van een bidirectioneel laadpunt, ontwikkeld in samenwerking met Software République.
  • Twee visies op de toekomst: Solo Concept, een originele benadering van stedelijke mobiliteit, en Ileo Concept, een nieuwe kijk op energie.

“Tijdens de Autosalon van Parijs willen we laten zien dat het mogelijk is om onze verhouding met mobiliteit te veranderen en dat er concrete, slimme maatoplossingen voor ieders behoeften bestaan. Mobilize effent de weg voor een grootschalige transitie met als doel zoveel mogelijk mensen toegang te geven tot een duurzame, toegankelijke en betaalbare mobiliteit,” aldus Clotilde Delbos, algemeen directeur van Mobilize.

Mobilize Duo: een compact, connected, volledig elektrisch en voor iedereen toegankelijk voertuig met twee zitplaatsen.
Mobilize Duo is ontwikkeld voor autodeelbedrijven, maar voor iedereen beschikbaar op basis van een abonnementsvorm met een reeks aanvullende services. De Duo heeft een leuk, helder en functioneel interieur met twee comfortabele zitplaatsen en een dashboard dat doet denken aan de vroegere ‘ghetto blaster’. Het omvat een instrumentenscherm, versnellingspook, luidspreker en smartphonehouder. Tevens is het stuur voorzien van een airbag, wat ongebruikelijk is bij dit soort voertuigen.

Mobilize Driver Solutions: serviceaanbod voor professionele taxi- en chauffeursdiensten, opgebouwd rond de elektrisch aangedreven Mobilize Limo.
Mobilize Driver Solutions combineert een betrouwbaar en prettige rijdend werkinstrument – de Limo – met een uitgebreide reeks diensten om het leven van chauffeurs, operators en hun klanten gemakkelijker te maken. Mobilize Driver Solutions is al operationeel in Madrid en eind 2022 ook beschikbaar in Parijs.

Mobilize Fast Charge: een netwerk van snellaadstations in de buurt van snelwegen.
Mobilize rolt samen met Renault dealers een netwerk van 200 snellaadstations uit in Europa. De laadstations zijn in minder dan vijf minuten van snelwegen te vinden, 24/7 geopend en toegankelijk voor alle elektrische voertuigen. De stations fungeren tevens als een ontspannings- en serviceruimte waar bestuurders rustig, comfortabel en in alle veiligheid kunnen pauzeren.

Mobilize PowerBox: een prototype van een bidirectioneel laadpunt, ontwikkeld in samenwerking met Software République.
Dit prototype, ontwikkeld door Software République (Orange, Renault Group, STMicroelectronics en Thales), zal bijdragen aan het intelligente beheer van het elektriciteitsnet om in te spelen op de groei van het aantal elektrische voertuigen.

Mobilize Solo Concept en Ileo Concept: een originele benadering van stedelijke mobiliteit en een nieuwe kijk op energie.

  • De Solo Concept is een originele benadering van mobiliteit om tegen lage snelheden door de stad te rijden, in een halfzittende houding en met optimale veiligheid dankzij het omhullende koetswerk
  • De Ileo Concept vertegenwoordigt de visie van Mobilize om energie te leveren aan de steden en daarbuiten, met modulaire totems en uiteenlopende diensten.

Over Mobilize