Renault Group white logo Alpine logo white Renault cars logo white Dacia logo white Alliance cars logo white

Nationale première Alpine A110S op Concours d’Elégance Paleis Soestdijk

Alpine

Alpine staat tijdens de 15e editie van het Concours d’Elégance Paleis Soestdijk, dat zaterdag 24 en zondag 25 augustus 2019 in Soestdijk plaatsvindt, in het teken van de nieuwe A110S. De meest nieuwe in de A110-reeks beleeft dan zijn nationale première en is tijdens het Concours voor het eerst te zien in Nederland. Naast de A110S toont Alpine ook de A110 Pure en Légende en een aantal klassieke modellen waaronder de A106, de klassieke A110 en de A310.

Op het Alpine paviljoen op het Concours d’Elégance zijn vertegenwoordigers van Alpine Centre Soestdijk en Alpine Centre Hengelo aanwezig om geïnteresseerden en liefhebbers van alle mogelijke informatie te voorzien.

De Alpine A110S is na de Pure en Légende de vierde uitvoering in de A110-reeks. Het nieuwe model onderscheidt zich met een aangepast uiterlijk, hoger vermogen en een nog sportiever onderstel.

De 1,8-liter turbomotor levert 215 kW (292 pk) bij een voertuiggewicht van 1.114 kg. Het sportonderstel is 4 mm verlaagd, de veren en stabilisatorstangen zijn afgestemd voor meer dynamiek en de A110S rolt op bredere banden. Het interieur wordt gekenmerkt door een smaakvolle mix van hoogwaardige materialen, zoals koolstofvezel en Dinamica-bekleding.

De Alpine A110S is te reserveren via de Alpine Centres Soestdijk en Hengelo. De levering start aan het einde van 2019. Prijzen worden later bekend gemaakt.

Alpine Centre Soestdijk: www.alpinecentresoestdijk.nl

Alpine Centre Hengelo: www.alpinecentrehengelo.nl

Lees het volledige persbericht van de A110S.

over Alpine